• Alt i kondomer
 • Hurtig & GRATIS levering
 • Diskret indpakning

Allergi og kondomer

Røde knopper, kløe og andre symptomer er ikke de mest sexede ting, som man kan finde på sin krop, og det er i høj grad ikke sexet, hvis man finder dem i de nedre regioner. Derfor er det vigtigt, at man tager hånd om sine allergier og lærer at leve med dem.


Her hos Kondomaten vil vi gerne give dig en løsning på dit kondomproblem, hvis du er allergisk overfor latex. Vi har derfor også valgt at samle et udvalg af latexfri kondomer, således at du kan beskytte dig sig og din partner mod allergier, sygdomme og graviditet samtidig.

 • Durex Real Feel - 10 stk Durex Real Feel - 10 stk

  Durex Real Feel - 10 stk

  Durex Real Feel - 10 stk er et vaskeægte "hud-mod-hud" kondom. Kondomet er lavet på non-latex materiale modsat almindelige kondomer...... Læs mere

  Pris: 119,- DKK

  Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 dage

 • RFSU So Sensitive RFSU So Sensitive

  RFSU So Sensitive

  So Sensitive er et latex-frit kondom (der tidligere blev kaldt "Naked"). Kondomer uden latex blev primært fremstillet til folk med..... Læs mere

  Pris: 129,- DKK

  Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 dage

 • Durex Real Feel - 16 stk. Durex Real Feel - 16 stk.

  Durex Real Feel - 16 stk.

  Durex Real Feel - 16 stk. er et vaskeægte "hud-mod-hud" kondom. Kondomet er lavet på non-latex materiale modsat almindelige..... Læs mere

  Pris: 149,- DKK

  Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 dage

Lad ikke allergier stoppe dig

Latexallergi må ikke være en grund til ikke at bruge kondom. Vi synes, at det utroligt vigtigt at sprede budskabet om at bruge beskyttelse, selvom det til tider kan virke vanskeligt, hvis man for eksempel har latexallergi. Men denne allergi må absolut ikke blive et argument for ikke at bruge kondom, for så kan latexallergi pludseligt blive dit mindste problem.

Sex kan også blive en hel del bedre, hvis du faktisk anvender et kondom, men hvordan det? Når du anvender et kondom, så slipper begge parter for at bekymre sig, og dette vil gøre samlejet langt mere løssluppent. Dette gælder i høj grad også for latexfri kondomer, hvor du nu også slipper for at bekymre dig om diverse allergier.

Så hvis du gerne vil have god, løssluppen og vild sex uden bekymringer, så kan du med stor fordel investere i et par pakker allergivenlige kondomer her fra Kondomaten.

Den eneste ulempe ved disse kondomer er, at de er en smule dyrere end normale kondomer. Grunden til dette er, at de er fremstillet af polyuretanplast, som er et noget dyrere materiale end latex. Men bare rolig, vi har altid lageret fyldt helt op, og vi forsikrer dig om, at prisen er skruet helt i bund. Og kan man virkeligt sætte en pris på et godt og sikkert sexliv?

Er du sikker på, at du er allergisk overfor latex?

Hvis du prøver disse kondomer, men stadig oplever allergiske reaktioner, så er det muligvis ikke latex, som du er allergisk overfor. Derfor kan du med fordel prøve vores kondomer uden glidecreme, da det også kan være her symptomerne stammer fra.


Hvis du helst ikke vil undvære glidecremen, som ofte er med til at skabe en mere glat oplevelse, så er der endnu et alternativ. Her hos os finder du nemlig også kondomer med en allergivenlig glidecreme.

Det er vigtigt for os, at du kan have et sundt sexliv uden bange anelse og bekymringer vedrørende allergi. Derfor er vi klar til at hjælpe dig til et godt sexliv med de rigtige beskyttelsesmidler, og dette gør vi i høj grad gennem mange forskellige alternativer.

 

Allergivenlige kondomer gavner på flere måder

Har du ikke en eneste allergi? Så kan du godt føle dig utrolig heldig, men dette er faktisk ikke en grund til ikke at prøve vores allergivenlige kondomer.
Disse kondomer har nemlig fordele, som også gør dem yderst attraktive for personer uden allergi.

 • Tykkelsen
  - Disse kondomer er utroligt tynde, hvilket vil højne sensitivitet, og derfor vil samlejet blive en hel del mere pirrende for dig.
 • Varmeledelsen
  - Disse kondomer uden latex leder varme en hel del bedre end latexkondomer. Dette resulterer i, at man ikke rigtig mærker kondomet, og derved vil det føles stort set ligesom ubeskyttet sex.

Så ligegyldigt om du er allergiker eller ej, så kan du altså nyde godt af vores lækre kondomer uden latex.

Indkøbskurv

Der er ingen varer i kurven Husk der altid er gratis levering på Kondomaten

Vi er på Google+ Følg os på Twitter