Allergi og kondomer

Røde knopper, kløe og andre symptomer er ikke de mest sexede ting, som man kan finde på sin krop, og det er i høj grad ikke sexet, hvis man finder dem i de nedre regioner. Derfor er det vigtigt, at man tager hånd om sine allergier og lærer at leve med dem.


Her hos Kondomaten vil vi gerne give dig en løsning på dit kondomproblem, hvis du er allergisk overfor latex. Vi har derfor også valgt at samle et udvalg af latexfri kondomer, således at du kan beskytte dig sig og din partner mod allergier, sygdomme og graviditet samtidig.

Durex Real Feel Kondomer - 10 stk

Durex Real Feel Kondomer - 10 stk er et vaskeægte såkaldt "hud-mod-hud" kondom, med sine kun 0,03mm er..... Læs mere

87,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
RFSU So Sensitive Kondomer

RFSU So Sensitive kondomer er designet til dem, der ønsker en ekstra følsom oplevelse under seksuel..... Læs mere

127,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Durex Real Feel Kondomer - 16 stk.

Durex Real Feel kondomer er en revolutionerende nyhed inden for kondomteknologi. Disse kondomer er lavet af et..... Læs mere

117,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
SKYN Elite kondomer - 10 stk

SKYN's Elite serie er 15% tyndere end deres Original hvilket gør dem til nogen af de tyndeste på..... Læs mere

87,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
SKYN Elite Extra Lube kondomer - 10 stk

Er du en af dem der godt kan lide når det glider ekstra godt? Så har SKYN med dette kondom..... Læs mere

77,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
SKYN Intense feel kondomer - 10 stk

Udover at være et allergi venligt latex frit kondom så har SKYN placeret en masse dupper alle de..... Læs mere

87,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
SKYN Large / King Size kondomer - 10 stk

SKYN Large/King Size kondomer er designet til personer, der ønsker en større og mere behagelig..... Læs mere

77,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
SKYN Original kondomer - 10 stk

SKYN Original kondomer er en revolutionerende kondomtype, der er lavet af et latexfrit materiale kaldet..... Læs mere

77,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

Lad ikke allergier stoppe dig

Latexallergi må ikke være en grund til ikke at bruge kondom. Vi synes, at det utroligt vigtigt at sprede budskabet om at bruge beskyttelse, selvom det til tider kan virke vanskeligt, hvis man for eksempel har latexallergi. Men denne allergi må absolut ikke blive et argument for ikke at bruge kondom, for så kan latexallergi pludseligt blive dit mindste problem.

Sex kan også blive en hel del bedre, hvis du faktisk anvender et kondom, men hvordan det? Når du anvender et kondom, så slipper begge parter for at bekymre sig, og dette vil gøre samlejet langt mere løssluppent. Dette gælder i høj grad også for latexfri kondomer, hvor du nu også slipper for at bekymre dig om diverse allergier.

Så hvis du gerne vil have god, løssluppen og vild sex uden bekymringer, så kan du med stor fordel investere i et par pakker allergivenlige kondomer her fra Kondomaten.

Den eneste ulempe ved disse kondomer er, at de er en smule dyrere end normale kondomer. Grunden til dette er, at de er fremstillet af polyuretanplast, som er et noget dyrere materiale end latex. Men bare rolig, vi har altid lageret fyldt helt op, og vi forsikrer dig om, at prisen er skruet helt i bund. Og kan man virkeligt sætte en pris på et godt og sikkert sexliv?

Er du sikker på, at du er allergisk overfor latex?

Hvis du prøver disse kondomer, men stadig oplever allergiske reaktioner, så er det muligvis ikke latex, som du er allergisk overfor. Derfor kan du med fordel prøve vores kondomer uden glidecreme, da det også kan være her symptomerne stammer fra.


Hvis du helst ikke vil undvære glidecremen, som ofte er med til at skabe en mere glat oplevelse, så er der endnu et alternativ. Her hos os finder du nemlig også kondomer med en allergivenlig glidecreme.

Det er vigtigt for os, at du kan have et sundt sexliv uden bange anelse og bekymringer vedrørende allergi. Derfor er vi klar til at hjælpe dig til et godt sexliv med de rigtige beskyttelsesmidler, og dette gør vi i høj grad gennem mange forskellige alternativer.

 

Allergivenlige kondomer gavner på flere måder

Har du ikke en eneste allergi? Så kan du godt føle dig utrolig heldig, men dette er faktisk ikke en grund til ikke at prøve vores allergivenlige kondomer.
Disse kondomer har nemlig fordele, som også gør dem yderst attraktive for personer uden allergi.

  • Tykkelsen
    - Disse kondomer er utroligt tynde, hvilket vil højne sensitivitet, og derfor vil samlejet blive en hel del mere pirrende for dig.
  • Varmeledelsen
    - Disse kondomer uden latex leder varme en hel del bedre end latexkondomer. Dette resulterer i, at man ikke rigtig mærker kondomet, og derved vil det føles stort set ligesom ubeskyttet sex.

Så ligegyldigt om du er allergiker eller ej, så kan du altså nyde godt af vores lækre kondomer uden latex.