Alle kondomer burde have størrelse XL

Når det kommer til kondomer køber langt de fleste af os størrelse Normal. Det er den størrelse der sælges i supermarkederne, kiosker og tankstationer. Men der findes faktisk også nogle andre størrelser som sælges på det danske marked.

Men der er problemer med at købe andre end XL kondomer.

Størrelse Small

Problemet med at købe en pakke kondomer hvor der står small på, er for mange mænd og drenge et stort problem, for deres selvtillid. For mange mænd er organets størrelse særdeles vigtigt, og det bliver bakket op af skønhedsidealet som dyrkes.

For kvinder er idealet at de skal have urealistisk store bryster og bag, samtidig med at de skal være urealistisk tynde. Dette er til stor debat i samfundet at kvinder lider under dette skønhedsideal.

Desværre er det samme tilfældet for mænd, men de skal til gengæld være veltrænede og have en stor penis. Skønhedsidealet dyrkes frit nu, hvor internettet har sat idealerne fuldstændigt frit til at kunne blive dyrket. Igennem pornofilm, og blogs introduceres vi for ideal-billeder, der gør os usikre på om vores krop er god nok. Derfor ønskes ingen mænd at blive sat i "small kondom"-kassen.

Det følger af skønhedsidealet at mænd skal være store og stærke, og ikke small.

Størrelsen skal passe

Faktum er at langt de fleste faktisk kan passe et small kondom, da kondomer er lavet så elastisk at de kan passe et lem der blot kan udfylde kondomet, og så kan det samtidig udvides til at passe til et lem der er mange gange større. Komforten ved et lille kondom der skal passe ned over et stort lem, er dog en anden sag. Der nævner flere at det ikke føles behageligt at have et for lille kondom.

Problemet er dog at det rent sikkerhedsmæssigt er langt bedre at vælge et for lille kondom, end et for stort kondom. Hvis kondomet er for stort opstår der folder på kondomets sider i løbet af samlejet. Disse folder kan slide et hul i kondomets membran, og dermed vil kondomet sprænge. Et sprængt kondom yder ingen beskyttelse.

Ingen vil have small kondomer, alle vil have XL

Når skønhedsidealet fortæller os at ingen mænd skal være small, så er det også klart, at det kræver noget overbevisning ikke alene at købe kondomer der er small, men også at skulle have dem liggende med påskriften small i punge, eller derhjemme på værelset.

Modsat gælder det for XL kondomer. At have kondomer liggende med påskriften XL, kan bruges til at imponere med. Derfor ønsker alle gerne at andre skal se påskriften XL.

Derfor burde man egentligt producere alle kondomer med påskriften XL. Dermed sikrer man at kondomerne vil kunne bruges som psykologisk opbakning til mænd, istedet for at cementere mindreværkskomplekser.

Men lad os slå det fast én gang for alle: Lad være med at købe kondomer der er for store til dig. Når du bruger kondomer vil du gerne have sikkerhed for at de virker, og det giver de dig, hvis kondomerne passer ordentligt, og du bruger dem korrekt.

Hvor køber man store XL kondomer?

XL kondomer kan købes på tankstationer. Men især på webshops er det særligt godt at handle de store kondomer, for dér er udvalget langt større, og du kan i ro og mag, finde dem du skal bruge. Her er finder du alle vores XL og XXL kondomer.

Hvilken størrelse skal jeg så købe?

Køb altid de kondomer som passer dig. Hvis indpakningen generer dig med tekst som small, eller andet, så tag dem ud af æsken. På selve kondomfolien er det sjældent særligt tydeligt hvilken type der er tale om.