Er han utro?

Gå tilbage til bloggen
Udgivet den 06 september, 2021

Mange kvinder går rundt og tænker på, om deres mænd er dem utro. Og det er en af de mest forfærdelige følelser at gå rundt med i maven. Den skaber mistillid i parforholdet, den skaber mistillid til sig selv og den mindsker ens selvværd.
Hvis du går med denne følelse, så læs mere her om, hvordan du kan spotte en mand, der er dig utro. Der er nemlig nogle helt typiske tegn på utroskab, som du kan være opmærksom på og bruge til at bevise eller afvise din fornemmelse.

FØRST OG FREMMEST

Overvej hvorfor du tror det.
Har du tidligere haft mænd i dit liv, der har været dig utro? Og i så fald er det denne erfaring, der påvirker dig, eller genkender du nogen af de samme tegn?
Hvis det blot er din erfaring, så tag en snak med din mand. Vær åben og sårbar, så han ved, hvad der sker i hovedet på dig og kan hjælpe dig med at stole på ham, så jeres forhold ikke er baseret på mistro. Kommunikation er vejen frem.
Og hvis du ser de samme tegn, så konfronter ham. Enten sætter det gang i samme samtale som ovenfor, eller også kan du finde frem til sandheden, og du kan komme videre derfra.
Hvis du ikke tidligere har haft en partner, der var dig utro, men du begynder at føle dig mistænkelig, så kan du gå ud fra disse ting, der er de typiske tegn på utroskab.

10 tegn på utroskab

  • 1) Han bruger sin telefon mere, snakker mere i telefon og holder sin telefon mere privat.
  • 2) I har enten mere eller mindre sex. Vær dog kun opmærksomme på radikale ændringer, da svingninger i sexlivet er helt normalt.
  • 3) Går han mere i bad? 
  • 4) Bruger han pludselig mere tid på noget andet end han tidligere har gjort? For eksempel arbejde eller træning.
  • 5) Bliver han lettere sur/tvær/fornærmet, hvis du forslår at tilbringe tid sammen?
  • 6) Ændrer han sin tøjstil?
  • 7) Går han mere op i sit udseende generelt? Mange mænd i ægteskab begynder at træne og taber sig, hvis de får en affære med en yngre kvinde.
  • 8) Er han ikke interesseret i at tilbringe tid sammen med dig?
  • 9) Får han nye interesser?
  • 10) Stol på din mavefornemmelse.
Inden du springer til konklusioner:

Mange af de tegn, der kan påvise utroskab, kan også være tegn på et ønske om livsændring, eller at der sker noget hos din mand mentalt, som han måske - eller måske ikke - gerne vil snakke om, men ikke ved, hvordan han skal kommunikere. 

Hvis ikke du har mavefornemmelsen med dig, men blot er sprunget til den konklusion, fordi det virker som den nemme forklaring, så spørg i stedet ind og vær der for din mand, som du gerne vil, at han er der for dig. Mænd har ikke lært at kommunikere deres følelser på samme måde som kvinder, og derfor kan du med fordel lægge op til det og hjælpe ham på vej. I sidste ende vil det styrke jeres forhold mere, end hvis du tror, at han er dig utro, så snart han ændrer sin adfærd - hvem ved: måske er det dig, han prøver at forbedre sig for.

Siger din mavefornemmelse dig til gengæld noget helt andet, så stol på den! Din kvindelig intuition er ikke til at tage fejl af.

Utroskab