Glidecreme – her er de fem bedste

Gå tilbage til bloggen
Udgivet den 31 maj, 2023

Glidecreme er noget, der kan give sexlivet den ekstra pift. Hvis du vil ind i kærestens røv, er det ikke en dårlig ide at have glidecreme ved siden af sig. Den gør processen nemmere og mere behagelig for både dig og din partner. Det bliver mindre smertefuldt og føles mere behageligt. Der vil bogstavelig talt være en glidebane ind i anus, som hjælper dig med at komme ind i røven. Der er mange steder, hvor du kan få fingrene i en god glidecreme. Det er bare med at kigge de rigtige steder.

Vi har lavet en liste over de fem bedste glidecremer.

Sliquid Naturals Silver Glidecreme 125 ml

Glidecremen fra Sliguid er god til intim massage. Det er en creme, der føles godt på huden, og så har den samtidig også en god fugt. Den er helt neutral i duften – det er så en smagssag, om man foretrækker dufte eller ikke. Glidecremen er vegansk. Det er en lækker creme, som er lækker at tage i brug. Den føles blød, når man anvender den. Det er en glidecreme, som går rent ind, og som blandt mange mennesker er deres personlige favorit.

Joydivision Aquaglide Glidecreme 1000 ml

Glidecremen fra Joydivision gør sit arbejde, som den skal. Der er ingen dikkedarer og ingen problemer. Det er en vandbaseret glidecreme, som fås med 1 liter eller 1000 ml. Af den grund vil den vandbaserede glidecreme være noget billigere. Det gør selvfølgelig også, at glidecremen er blevet dét mere populær henover tiden. Det er en glidecreme, som har triumferet og vundet priser. Det sker ikke særlig ofte, at vandbaseret glidecreme er billig og det til trods formår at vinde priser. Af den grund er det en anbefalelsesværdig glidecreme.

Sliquid Soul Økologisk Kokos Moisturiser og Glidecreme 60 ml

Det er et økologisk produkt, som er oliebaseret. Der er kokosduft i, hvilket er et hit blandt de, der bruger den. Den kan bruges til en masse forskellige ting – massage, sex og meget mere. Glidecremen er produceret af organiske materialer. Det betyder, at hvis du har allergioplevelser, vil en økologisk glidecreme være en god ide at bruge.

Sliquid Organic Sensations Glidecreme 125 ml

Det tager lidt længere tid, før den kølende effekt indtræffer. Men når det sker, er den ellers bare et hit. Den kølende effekt varer i noget tid. Den økologiske glidecreme er for manges vedkommende en sand glæde at tage i brug. Den er nem at bruge, men den kommer også i en fin indpakning. Indpakningen indikerer over for anvenderen, at det er en glidecreme, der er til at tage fat i og bruge. Det er tilmed en glidecreme, der kan købes til fornuftige penge.

Sensuva Insane Arousal Glidecreme 125 ml

En meget pirrende glidecreme. Har en varmende effekt. Den stimulerer klitoris og er god til at bruge til samleje. Det er en glidecreme, som de fleste brugere på det kraftigste anbefaler, at man tager i brug. Det er en glidecreme, som hjælper jeres parforhold og sexliv til at nå et højere niveau.

De fem glidecremer kan bruges til samleje eller ved brug af dildo.