Hjemmetest – få svar med det samme

Hvorfor anvende en hjemmetest fra Kondomaten?

Der er flere fordele ved at blive testet i sit eget hjem fremfor at gå til lægen. Disse fordele vil vi gerne hjælpe dig med at opnå, og det er netop derfor, at vi har valgt at tilbyde disse tests til yderst attraktive priser. Her hos os synes vi nemlig ikke, at det skal være dyrt at være sikker.

  • Undgå pinlige eller ukomfortable situationer.
    ”Så er det tid til din klamydiatest”, blev der nærmest råbt hen igennem venteværelset… Det er naturligvis svært at forestille sig denne type af uprofessionel opførsel hos en læge, men man ved aldrig, så hvis du gerne vil være sikker på, at du undgår pinlige situationer, så kan en hjemmetest være løsningen for dig.

    Der er også mange mennesker, som vil føle, at det er ukomfortabelt på mange måder at skulle besøge sin læge og snakke om disse potentielle sygdomme. Derfor er der faktisk flere mennesker, som undgår at gå til lægen på trods af bange anelser og eventuelle smerter.
    Her hos Kondomaten vil vi gerne opfordre alle til at søge hjælp for eksempel gennem en hjemmetest, hvis man er det mindste i tvivl.

Det hurtige svar

Det er altid rart at få svar hurtigt, ligegyldigt om man venter godt eller dårligt nyt. Det er ligesom at rive et plaster hurtigt af, så er det nemlig overstået hurtigt, og derved kan man komme videre, eller man kan begynde at forberede sig.

Med vores tidligere graviditetstest kan du få svar allerede otte dage efter, at samlejet har fundet sted. Lyder dette for godt til at være sandt? Det er det ikke, og sikkerheden for et korrekt svar lyder på hele 99%, så dette er i høj grad en sikker og hurtig løsning, lige meget om du håber på en positiv eller negativ test.

Et tidligt svar er ofte et godt svar

Dette gælder faktisk med alle de hjemmetests, som vi tilbyder her hos Kondomaten.
Hvis man tager udgangspunkt i vores effektive klamydiatest, så er fordelen ved et hurtigt svar ret indlysende for de fleste. Jo hurtigere du ved besked, jo hurtigere kan du sørge for, at du ikke smitter andre, og at tidligere partnere får besked, således at sygdommen ikke spreder sig.

Med det tidligere svar i forhold til graviditetstesten, så kan dette svar både være glædeligt eller trist, men ligegyldigt hvad dine eller jeres forhåbningerne er, så kan et tidligt svar være godt for både dig og din partner.

Hvis I håber på at blive gravide, så kan I hurtigt få besked om, om I skal prøve igen, eller om I skal til at dekorere børneværelset.
Hvis du og din partner ikke håber på børn lige i dette øjeblik, så kan en hurtig test fjerne nervøsiteten, og I behøver ikke længere at være nervøse for en eventuel graviditet.

I forhold til urinvejsinfektionen, så kan du mindske din smerteperiode med et tidligt svar, og du kan undgå, at smerterne bliver forværret. Hvis testen er positiv, så bør du søge hjælp hos en læge, men på denne måde kan du i det mindste få svaret og tage testen derhjemme.

Kondomaten hjælper dig også med at undgå sygdomme

Vil du gerne undgå sygdomme, og vil du gerne beskytte dig selv imod graviditet? Så hjælper vi dig her hos Kondomaten. Udover disse hjemmetest, så har vi nemlig også et kæmpe udvalg af billigere og kvalitetsfyldte kondomer, som du kan få stor glæde af, og som kan mindske din frygt for sygdomme og graviditet.

Så hvis du gerne vil føle dig sikker, når du dyrker sex, så kan du have stor glæde af at investere i kondomer eller hjemmetests her fra Kondomaten.