Hvor køber man kondomer henne?

Gå tilbage til bloggen
Udgivet den 13 september, 2021

Kondomet er en af de mest populære former for prævention på markedet. Det er nemlig et præventionsmiddel, der er effektivt både i form af at beskytte mod uønskede graviditeter og uønskede kønssygdomme (ikke at der findes så mange andre slags). Derudover så er det også et præventionsmiddel, der er helt utroligt tilgængeligt, hvilket selvfølgelig gør, at mange vælger denne metode frem for at gå igennem en længere proces med deres læge.

Men hvor kan du egentligt købe kondomer? Det kan du læse meget mere om lige her.

Kondomets tilgængelighed

Det er værd at pointere, at kondomet er utroligt nemt at få fingrene i. Det kan nemlig købes i alle de danske supermarkeder, og her kan du faktisk også vælge imellem forskellige slags. Dog er det største udvalg online – og et af dem finder du her hos Kondomaten. 

Uanset om du har brug for et stort, et lille, et selvlysende, et nubret eller et med smag, så finder du det her. Derudover kan du handle diskret, når du køber dine kondomer online, hvis du føler det er for grænseoverskridende at skulle købe dem i en fysisk butik.

Hvorfor er kondomet det rigtige valg? 

Der er flere grunde til, at kondomet er det rigtige valg. Først og fremmest fordi det som sagt er det mest effektive præventionsmiddel, der både beskytter mod kønssygdomme og graviditet. Det er faktisk et af de eneste præventionsmidler, der kan gøre begge dele og for begge parter.

Skift mellem seksuelle partnere

Hvis du skifter imellem seksuelle partnere, så har du ingen chance for at vide, om de bliver testet for kønssygdomme, hver gang de har været sammen med en ny partner - det gør du måske heller ikke selv. For at beskytte dig selv og andre mod spredningen af kønssygdomme, så er det altså nødvendigt at bruge et kondom - hormonel prævention kan ikke klare jobbet her, fordi det kun beskytter mod graviditet.

100% sikkerhed for ikke at blive gravid

Kombinerer du til gengæld kondomet med hormonel prævention i form af enten p-piller, en p-stang eller en spiral, så vil du teoretisk set være 100% sikker på ikke pludselig at stå med en uønsket graviditet, og du vil samtidig være sikker på, at hverken du eller din partner har fået overført en kønssygdom.

Relaterede produkter: