• Alt i kondomer
 • Hurtig & GRATIS levering
 • Diskret indpakning

Durex sexlegetøj

Her finder du sexlegetøj fra Durex. Durex er verdens største kondomproducent og har gjort det til deres formål at forbedre folks sexliv. Derfor har de også kastet sig over både glidecreme, sexlegetøj og massagecreme m.m. De laver adskillige tiltag for at fjerne tabu om sex og for at oplyse unge om sex og beskyttelse.

 • Durex Play Pure Fantasy

  Durex Play Pure Fantasy

  Durex Play Pure Fantasy er en vibrator med fire hastigheder, så du kan tilpasse den, hvor meget gang i den, du ønsker. Den er..... Læs mere

  Før: 274,- DKK

  Pris: 137,- DKK

  Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 dage

Durex har lavet en serie, der hedder Durex Play. Den indeholder både sexlegetøj massageolie og glidecreme. De har gjort meget ud af at have noget, der er småt, nemt at transportere og billigt såsom deres fingervibrator. Det er lidt en nytænkning af sexlegetøj, da Durex har valgt at lave noget af det til engangslegetøj. Ikke så miljøvenligt, men nok meget typisk amerikansk brug og smid væk-tankegang.

Her på siden finder du alt vores Durex sexlegetøj. Det er blevet rigtigt godt modtaget, siden vi fik det i vores sortiment. Ca. hver 18. ordre på Kondomaten indeholder sexlegetøj.

Indkøbskurv

Der er ingen varer i kurven Husk der altid er gratis levering på Kondomaten

Vi er på Google+ Følg os på Twitter

Kondomaten - CVR 35824278 - Branddamsvej 58 - 2860 Søborg - info@kondomaten.dk