• Kondomer på abonnement
  • Hurtig & GRATIS levering
  • Diskret indpakning

Intimbarbering

Mere end hveranden dansker mellem 16 og 60 intimbarberer sig. Og miljøet dernede er jo lidt anderledes end resten af kroppen, så derfor har RFSU lavet en serie af produkter specielt til intimbarbering.

 

Vi har i øjeblikket udsolgt af intimbarbering og arbejder på at få et nyt mærke hjem til dig :) 

En typisk problemstilling ved intimbarbering er at folk klager over røde knopper.

Det kan skyldes flere ting, men kan ofte afhjælpes ved at bruge en ren skraber, bruge milde intimbarberings-produkter og bruge en creme eller olie efter intimbarberingen.

Der er ikke nogen officiel dansk undersøgelse om, hvor mange danskere, der intimbarberer sig. Men meget tyder på at det er flere og flere, hvis man skal dømme efter salg af produkter dertil. Det er ikke alle, der bruger en skraber. Nogle bruger elektriske barbermaskiner specielt til intimbarbering og andre bliver vokset eller benytter en teknik, der hedder sugaring.

Der er ikke noget farligt ved at intimbarbere sig, men ligesom med meget andet er det vigtigt at sørge for ordentlig hygiejne.

Du skal også være opmærksom på ikke at barbere dig dernede for tit. Begynder du at tørre ud eller få generet hud, så hold en pause og sørg for guds skyld for at smøre dig med en creme eller olie efter barberingen.

Indkøbskurv

Der er ingen varer i kurven Husk der altid er gratis levering på Kondomaten

Vi er på Google+ Følg os på Twitter

Kondomaten - CVR 35824278. - Skovvej 22 - 8620 Kjellerup - info@kondomaten.dk