Køb Billige Knoppede kondomer - 12 stk her Køb Billige Knoppede kondomer - 12 stk her

Billige Knoppede kondomer - 12 stk

Vil du gerne gøre dit sexliv lidt frækkere og lidt anderledes uden, at det skal koste dig dyrt? Så kan du med stor fordel prøve vores billige kondomer med knopper, som du finder lige her.
Bare fordi disse kondomer er billige, så kan du være helt rolig, der er nemlig ikke gået på kompromis med kvaliteten. Disse kondomer lever naturligvis op til alle gældende krav og regler, og de er ISO samt CE-godkendt.

Hvordan virker kondomer med knopper, dupper eller riller?

Disse billige kondomer med knopper vil i høj grad gøre sex mere spændende, frækkere og sjovere, men hvordan det? Hvis du køber disse billige kondomer med knopper her hos os, så vil du få følelsen af, at du ikke anvender et kondom, da dupperne er med til at eliminere den helt glatte følelse, som et almindeligt kondom ofte giver.

Knopperne på disse billige kondomer er med til at gøre hele oplevelsen mere pirrende, da disse knopper vil give kvinden en ekstra stimulering, som hun uden tvivl vil sætte stor pris på. Dette kan i høj grad også hjælpe, hvis din kæreste har svært ved at nå klimaks, da denne ekstra stimulering kan være med til at få hende det sidste stykke.


Disse lækre kondomer vil i høj grad også hjælpe med at få en god start på samlejet, da knopperne vil være yderst effektive i starten af akten, således at det er godt for begge parter i starten, i midten og i høj grad i slutningen.
Så hvis du gerne vil give din næste partner en helt speciel oplevelse, eller hvis du gerne vil gøre sexlivet lidt frækkere og sjovere med din faste partner, så er dette uden tvivl en billig og effektiv løsning.

Yderligere information om produktet

Disse kondomer er fremstillet efter standardmål, men hvis du ønsker større eller mindre kondomer med riller, knopper eller dupper, så finder du naturligvis også dette her hos Kondomaten.

En ting er helt sikkert, når du finder kondomer med knopper til denne yderst favorable pris, så er det ikke dyrt at prøve noget nyt, og måske kommer I begge til at elske det?

Der er ingen grund til ikke at prøve noget nyt, eksperimenter i soveværelset gør kun jeres sexliv sundere, og hvis der er en ting, som er vigtigt i et fast forhold, så er det at prøve nye ting i sit sexliv.

 

Informationer

Længde: 185 mm Bredde: 53 mm Tykkelse: 0.065 mm Antal pr. pakke: 12 stk

Producent: Kondomaten


Mængderabat

Køb 2 for 42,00 DKK pr stk og Spar i alt 12 DKK

Køb 4 for 36,00 DKK pr stk og Spar i alt 48 DKK

Køb 8 for 25,00 DKK pr stk og Spar i alt 184 DKK

Pris: 48 DKK

Sendes i diskret indpakning idagGratis levering

Anmeldelser af Billige Knoppede kondomer - 12 stk

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Indkøbskurv

Der er ingen varer i kurven Husk der altid er gratis levering på Kondomaten

Vi er på Google+ Følg os på Twitter