Mates kondomer

Mates bliver fremstillet af samme firma som også ejer og laver Skyn kondomer.
De ved hvad de laver, de har nemlig lavet kondomer siden 1985 :) 

Skal du bruge nogle gode kondomer? Så er Mates kondomer et sikkert og godt valg. Med deres mange år i branchen ved de, hvad der er nødvendigt for, at du både kan være ordentligt beskyttet, men samtidigt få det optimale ud af dine eventyr med en partner.
Kig endelig vores udvalg af Mates kondomer igennem, for der er meget at vælge mellem!

Mates Natural kondomer - 12stk

Vil du have den mest naturlige følelse, men stadig være beskyttet under sex? Så vil Mates Natural kondomer..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Mates Conform kondomer - 12stk

Det er langt fra alle, der kan passe de traditionelle standardstørrelser, når de vil beskytte sig med kondomer...... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Mates Protector kondomer - 12stk

Vil du dyrke sikker analsex? Eller bare være ekstra godt beskyttet, når du dyrker sex med din partner? Så skal..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Mates Intensity kondomer - 12stk

Kondomer behøver bestemt ikke være en kedelig tilføjelse til dine seksuelle eskapader. Og det kan du..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Mates Ribbed kondomer - 12stk

Forkæl din partner med en nat, de sent vil glemme. Med Mates Ribbed kondom er der ekstra riller til stimulering..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Mates King Size kondomer - 12stk

Har du problemer med at bruge kondomer, fordi de strammer? Mates har med deres King Size kondomer sørget for, at..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

Kondomer fra Storbritannien

Brandet Mates har eksisteret siden 1987, og målet var fra starten af at producere kvalitetskondomer til en god pris, der kunne konkurrere med de større mærker. Mates udgav den allerførste kondom-reklame på britisk TV, hvor de med humor gjorde opmærksom på, hvor vigtigt kondomer er i forhold til smitten med kønssygdomme som HIV. Og kondomer er stadig afgørende i dag, hvis du vil beskytte dig ikke kun mod uønsket graviditet, men også forskellige kønssygdomme.

Mates startede deres rejse i Storbritannien, men der blev hurtigt efterspørgsel på deres gode produkter – og derfor har vi selvfølgelig også Mates i vores sortiment.

Udvalg af Mates Kondomer

Hos Kondomaten.dk kan du få en lang række af forskellige Mates kondomer. Du kan læse meget mere om hvert enkelt kondom ved at klikke på produktet, du er interesseret i.

Vi har både klassiske udgaver i sortimentet, når det skal være enkelt og ligetil. Du har dog også mulighed for at opgradere stimulering og pirring med blandt andet riller og knopper og andre spændende udformninger.
 Samtidigt kommer Mates kondomer i flere størrelser, så det er let at finde dét kondom, der matcher dig. Hvis du vil dyrke sikker sex, er Mates et solidt kvalitetsvalg.

Sådan bruger du Mates kondomer

Du skal være opmærksom på, at du får dit kondom rigtigt på, hvis du vil være optimalt beskyttet. Derfor skal du i første omgang vælge den rigtige størrelse, og når du tager det på, skal du gøre det korrekt:

  • Find ud af, hvilken vej kondomet skal rulles på.
  • Klem luften ud af toppen på kondomet, hvis der er et reservoir til udløsningen, inden du ruller det ned.
  • Rul kondomet ned over penis, når den er erigeret. Vær opmærksom på, at der ikke kommer luft ind i kondomet, og at der ikke er skader på det.
  • Du er beskyttet og klar.

Hvis du får udløsning, er det vigtigt, at du fjerner kondomet med det samme. Undgå at sæden løber ud ved at holde på kondomet, mens du trækker dig ud.

Køb dine Mates kondomer online lige her

Synes du godt, det kan være lidt pinligt at købe kondomer i supermarkederne eller på apotekerne? Vi har gjort det nemt og enkelt at købe kondomer på vores webshop. Hos os har du god tid til at kigge på de forskellige kondomer, typer og størrelser, så du får den helt rigtige udgave til dig og dine lyster.

Vi har et stort udvalg af kondomer Mates, men også en lang række af andre producenter, der er kendt for høj kvalitet. Du kan derfor vide dig helt tryg ved at klikke kondomerne hjem online, når du handler hos os.