Mindre kondomer

Det vigtigste ved et kondom er, at størrelsen passer

Er du vant til at bruge kondomer, ved du garanteret, at det er vigtigt, at der er styr på størrelsen. Ellers fungerer kondomet nemlig ikke optimalt, hvilket kan medføre uheldige situationer. Skal du bruge mindre kondomer, er det derfor vigtigt, at du er opmærksom på dette, så du har kondomer, der passer dig.

Det er vigtigt at huske, når du køber kondomer

Der er nogle essentielle ting ved et kondom, man skal være opmærksom på. Dette gælder naturligvis både ved online køb og i butikker. Her er tre ting, du bør fokusere på, når du køber dine kondomer hos Kondomaten:

  • Find en størrelse, der passer til dig i forhold til længde og bredde
  • Er du til tynde eller lidt tykkere kondomer? Der er nemlig ofte forskel
  • Vær altid opmærksom på, om der er nok glidecreme til dine behov

Når du holder øje med disse ting, kan du sagtens finde de kondomer, der passer til dig. Det er bare lige med at huske at få det hele med, så du kan finde det perfekte kondom.

RFSU Tight Kondomer - slim fit

Tight kondomet fra RFSU blev lanceret i 2012. Det er (som navnet antyder) et ekstra stramt kondom. Det skyldes, at..... Læs mere

57,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

Det er ikke altid nemt at finde den rigtige størrelse

Lige meget om du bruger mindre kondomer eller XXL, kan det være svært lige at ramme rigtigt med størrelsen første gang. Derfor er det ofte nemmest at købe kondomer i forskellige størrelser. På den måde kan du nemlig prøve dig frem. Hos Kondomaten står størrelsen på et kondom altid beskrevet. Både længde, bredde samt tykkelsen. Men hvis du ikke lige har dine egne mål, er det svært at vurdere, hvad der passer dig bedst. Tykkelsen på et kondom er en smagssag, så det kræver også, at du har prøvet noget forskelligt, før du ved, hvad du er mest til.

Skal du bruge mindre kondomer, er det vigtigt, at du sørger for at finde den slags. For et kondom, der er for stort, vil typisk sidde løst. Det er naturligvis ikke meningen. Samtidig skal det heller ikke sidde for stramt. Der er altså en balance, som du lige skal finde. Både i forhold til egne præferencer, men også i forhold til, at kondomet skal sidde ordentligt. Sikker sex er nemlig en vigtig ting, man bør være opmærksom på.

Vær tålmodig – der er en størrelse for alle

Er du helt ny inden for brug af kondomer, eller søger du blot en ny, bedre størrelse? Så skal du nok finde noget, der passer dig. Det er bare med at være lidt tålmodig. Søger du mindre kondomer, er der et par ting, du kan gøre. Enten kan du selv tage mål og sammenligne med de mål, du kan læse dig frem til hos Kondomaten. Alternativet er at købe et par forskellige størrelser, som du derefter prøver. Det kan lyde dyrt, men priserne er heldigvis ganske billige.

Har du en partner, kan I sammen finde noget, der passer. For kondomet skal naturligvis også sidde godt fast under sex. Det er med at være opmærksom, kommunikere og bare have en masse god og sikker sex. Så kan I nemlig nyde at finde frem til den helt rigtige størrelse, og det er jo en skøn måde at gøre det på.