One kondomer

Søger du et kondom med riller, så er ONE Kondomer et godt valg

Kondomer med riller er altid et godt valg. Der er nemlig rigtig mange, der er glade for den ekstra stimulation, det giver kvinden. Det er bare lige med at finde de helt rigtige og til den rigtige pris. Det kan du heldigvis med ONE Kondomer hos Kondomaten.

Derfor bør du prøve ONE Kondomer

Med alle de forskellige kondomer, du kan købe online, er det svært at finde de rigtige. Vil du have et tyndt kondom, der giver en god følelse, er ONE Kondomer det helt rigtige mærke for dig. Her er fire gode grunde til at afprøve ONE Kondomer:

  • Der findes et bredt sortiment af ONE Kondomer
  • Der er tale om tynde kondomer, der giver en rigtig god følelse
  • ONE Kondomer findes med smag, hvilket mange kan lide
  • Rillerne i nogle af ONE Kondomerne giver ekstra nydelse

Her er altså nogle ganske gode grunde til at bestille ONE Kondomer fra Kondomaten. Så er spørgsmålet blot, hvilke du har lyst til at prøve. Vil du eksperimentere med din partner, kan det være en god idé at prøve at købe lidt af hvert. Så skal I nok finde noget, der passer perfekt til jer begge.

Vi har alle forskellige præferencer, når det kommer til kondomer

Når du vil finde de rigtige kondomer, er det vigtigt, at du overvejer, hvad du foretrækker. Det kan være ekstra glidecreme, et tyndt eller tykt kondom, riller, smag og meget andet. Det gør det nemlig kun nemmere at træffe en beslutning. Ellers kan du hurtigt sidde og kigge hele sortimentet igennem uden at komme videre. Har du en fast partner, er det også en god idé at snakke med ham eller hende. Så kan I finde noget, der passer til jer begge. Riller er for eksempel for kvindens nydelse, mens tynde kondomer er for mandens nydelse. Så det er med at finde noget, der passer til jer begge.

Udover forskellige personlige præferencer, er der naturligvis også selve størrelsen af kondomet. Nogle har præferencer i forhold til, hvor løst kondomer skal sidde. Men udover det, er det jo naturbestemt, om kondomet skal være stort eller småt. Heldigvis findes ONE Kondomer i forskellige størrelser, så der er noget til alle. Nogle har brug for en længde på 220 mm, mens andre skal bruge 180 eller 190 mm. Derudover er der også bredden, som for eksempel kan være 57 eller 69 mm. Kondomer fås altså i mange forskellige størrelser og varianter. Når du skal finde nye kondomer, er det derfor med at holde tungen lige i munden.

Skal det være lidt sjovere? Så prøve nogle kondomer der er selvlysende.