Analsex

Analsex er en særlig type sex, der i mange år har været en smule tabubelagt. Dog er den efterhånden blevet mere og mere normaliseret, og faktisk har de fleste det på deres sex bucketliste - altså på listen over typer af sex, som de gerne vil prøve. Og med god grund.

Analsex kan føre til en enorm mængde nydelse - særligt for kvinden - hvis det bliver gjort rigtigt.

Derfor er der altså god grund til at kaste sig ud i det, hvis du har en partner, som du stoler på, og som vil tage sig tiden til at gøre det ordentligt, så oplevelsen bliver behagelig.

Hvad er analsex?

Analsex er penetrering af anus. Det er en type sex, der har eksisteret helt siden antikken, hvilket måske overrasker mange, da det er en myte, at analsex er skabt af pornoindustrien. Særligt er den kendt blandt homoseksuelle mænd, men der er flere og flere kvinder, der også kaster sig ud i det og faktisk finder enormt stor nydelse ved det.

Både mænd og kvinder er enormt følsomme ved anus, og derfor er der mange, der tænder på enten blot at blive rørt omkring området eller ved direkte penetration.

Har du endnu ikke prøvet analsex, men har du gået med tanken om det, så er det bestemt værd at snakke med din partner om det, samt at læse op på de forskellige forholdsregler, som I bør gøre jer inden.

Det bør du huske

Som sagt, så er der lidt nogle andre forholdsregler, når det kommer til analsex - ikke fordi det er farligt, men blot fordi det hurtigt kan blive en lettere ubehagelig oplevelse, hvis ikke du er opmærksom.

Ikke blot er der en bestemt teknik, som du bør kigge nærmere på først, der er også nogle helt basale ting, som du skal være ekstra opmærksom på - læs mere om dem her.

Lyst og tålmodighed

Først og fremmest så er det nemlig endnu vigtigere, at du har lyst til at have analsex, da du kun får en god oplevelse, hvis du er afslappet i situationen, og faktisk kan det være en fordel, at din partner næsten har fået dig til at komme, inden I begynder på analsjov.

Derfor kræver det også en del tålmodighed - særligt den første gang. Den første gang vil det være nervepirrende, og I bliver nødt til at nå til det punkt, hvor I er afslappede i situationen. Dog er det vigtigt, at I selv her tager jer god tid, da det er noget, som du skal vende dig til.

Respektér grænser

Husk også at respektere hinandens grænser. Det er altid vigtigt under sex, men når du har analsex - igen særligt første gang - så er det en ny oplevelse, og det er altid okay at ombestemme sig undervejs.

Hygiejne

Til sidst er det også vigtigt, at I ikke skifter fra analsex til enten oral eller vaginal, da det kan indføre bakterier, der ikke hører til disse steder. Vask jer først eller skift kondom undervejs, hvis det er noget, der har interesse.