Blowjob

Et blowjob er den ældste type oralsex og en ægte godbid til manden i forholdet. Det er frækt, de fleste kvinder er gode til det, og hvis ikke de er, så kan de blive det.

Hvad er et blowjob?

Et blowjob er oralsex udført på manden. Det handler altså om at slikke eller sutte på mandens kønsorganer. Et blowjob er en type sex, som de fleste par med en mand deltager i, fordi det både er rart at modtage, men det kan også være frækt at give det.

Sådan giver du det bedste blowjob

Hvis du endnu ikke føler, at du har mestret kunsten, så tab endelig ikke modet. Øvelse gør mester, og der er nogle helt enkle forudsætninger, der kan hjælpe dig med at give et godt blowjob, som din mand vil tigge dig om at få mere af, så snart han er klar til det igen.

Sæt håret op

Mange kvinder i dag har langt hår, og faktisk er der også mange mænd, der har vokset deres hår langt. Langt hår har det med at komme i vejen, når du giver et blowjob.

Hvis du vil undgå dette, så handler det altså blot om at få det væk fra ansigtet, så det ikke kommer i vejen - det vil desuden give din mand et bedre udsyn, som han uden tvivl vil sætte pris på.

Sæt dig på knæ foran ham

Mange giver blowjobs i sengen, men det er faktisk ikke her, at du har de bedste forudsætninger. Sæt dig i stedet på knæ foran ham, mens han står op. Det giver dig den bedste vinkel, og det giver ham det bedste udsyn.

Start forsigtigt ud

Mænd er utroligt følsomme omkring penis. Når du giver et blowjob, vil du derfor gøre ham en tjeneste, hvis du starter blidt og langsomt tager mere og mere fat. Særligt hvis det er første gang, har du ikke en chance for at vide, hvordan han får den bedste oplevelse, så derfor giver det mening at starte blidt.

Det er bedre at arbejde sig hen imod et hårdere tryk og et hurtigere tempo og på den måde finde frem til, hvad han godt kan lide.

Læg op til blowjobbet

Allerede inden du går i gang med arbejdet, kan du faktisk gøre rigtig meget for din partner ved at tirre ham lidt først. Slik dig vej ned langs kroppen på ham og lad ham vente i spænding, inden du faktisk tager fat, der hvor han virkelig mærker dig.

Det vil tænde ham ekstra meget og gøre ham ekstra følsom omkring penis.

Gør lidt ekstra ud af dig selv

Et blowjob handler ikke kun om selve følelsen. Derfor kan du med fordel gøre lidt ekstra ud af dig selv - ikke nødvendigvis med udseendet inden, men blot med din opførsel.

Støn omkring hans penis og vis entusiasme, når du giver blowjobbet. Et støn giver også ekstra vibrationer, som han kan mærke, hvorfor det helt lavpraktisk giver ham en bedre følelse.