Cowgirl

Cowgirl er en stilling, som mænd og kvinder over hele verden er helt forelskede i. Det er nemlig en stilling, hvor kvinden tager kontrollen, og manden får lov til at kigge på, mens han nyder følelsen.

Stillingen kræver god balance og en masse sex(selv)tillid, så det er ikke alle kvinder, der er lige villige til at springe om bord - dog er det noget, som de fleste bør springe om bord på bare en gang imellem.

Sådan gør I

Cowgirl stillingen foregår ved, at manden ligger på ryggen, og kvinden sætter sig overskrævs med et ben på hver sin side - og så gør hun ellers det, der føles bedst for jer begge to.

Det kan være, at hun lægger sig ned over dig, så I stadig har mulighed for at kysse og kæle imens, men det kan også være, at manden får den helt vilde tur, hvor hun sidder oprejst, og han kan nyde synet - i så fald anbefales det, at I lægger jer på en fast overflade, da sengen gør det svært at få ordentlig bevægelse, når den giver efter.

En variation, der også er utroligt populær, er den omvendte cowgirl, der fungerer på samme måde, men hvor kvinden vender med ryggen til manden. Det giver en anden vinkel, så det handler simpelthen om, hvad du foretrækker.

Pas på din mand!

Selvom der er utroligt mange fordele ved den sexede cowgirl stilling, så er det faktisk også den farligste stilling for manden. Hele 50% af brækkede penisser er faktisk endt i denne situation netop på grund af denne stilling, fordi kvinder simpelthen ikke ved, hvordan det er at eje en penis.

I cowgirl stillingen får du lov til at tage kontrollen. Det er dig, der vælger, hvordan du vil ride din mand, i hvilken vinkel du vil tage den og i hvilket tempo. Det er utroligt frækt, og mændene elsker det også.

Dog er der bare lige den lille ulempe, at kvinder ikke er bevidste om, hvilke stillinger mandens penis kan holde til at være i. Selvfølgelig har de en idé, men i kampens hede, kan det altså alligevel ske, at kvinden får presset mandens penis ud i en stilling, som den ikke kan holde til at være i - og det giver altså en tur på hospitalet.

Brug derfor stillingen med forsigtighed, og overvej, om der eventuelt er andre stillinger, som I måske nyder i lige så stor grad - hvis ikke mere.

Få den bedste oplevelse med disse enkel tips

Der er nogle få ting, som du kan sørge for, for at du får den bedste cowgirl oplevelse.

  • Sørg for at han er ordentligt hård: En let blød penis er nemmere at bøje, og han kommer lettere til skade - og så vil den også nemmere glide ud, hvilket gør det hele lidt svære for kvinden
  • Overvej at gøre det på en stol: Som sagt er sengen ikke det bedste underlag til denne stilling - en stol er derimod helt perfekt
  • Læn dig lidt fremad, når du rider ham: Hvis du masserer din klitoris samtidig, så gør du det rigtigt!