Missionærstilling

Missionærstillingen er den mest velkendte, mest brugte og nok ældste form for samleje mellem mand og kvinde. Den får sit navn fra kirkens kristne missionærer, da det i sin tid blev betragtet som den eneste acceptable måde at have sex på, mens andre stillinger var syndige. Og det er nok også derfor, at den klassiske stilling bliver set lidt ned på i dag.

Det er en simpel stilling, hvor manden ligger ovenpå kvinden, mens kvinden ligger på ryggen. På den måde ligger parret ansigt til ansigt, og stillingen er derfor meget intim, hvilket er det, som mange er glade for.

Dog er der også flere andre grunde til, hvorfor stillingen er noget helt specielt.

En idiotsikker stilling

Først og fremmest er der jo det lille aspekt ved stillingen, at den er komplet idiotsikker. Der er ingen vild akrobatik blandet ind i denne stilling, og dermed kan alle være med her. Det er derfor også den stilling, som mange vælger at starte deres sexliv med, og det er også en go-to, når du lige har mødt en ny.

En sikker vej til orgasme

Ikke blot er stillingen idiotsikker, den er også yderst orgasmevenlig for både mand og kvinde. I missionærstilling er det muligt at stimulere kvinden indirekte ved klitoris, mens du samtidig stimulerer både g-punkt og det indre af klitoris.

Du har desuden også mulighed for direkte at stimulere klitoris, hvis manden har overskuddet - og ellers har kvinden mulighed for at klare det selv, og blive hjulpet godt i mål på den måde.

Manden har kontrollen

Ikke nok med at kvinden har nemmere ved at komme i missionærstilling end i så mange andre stillinger, så har manden også mulighed for at styre sin egen orgasme. Det er nemlig ham, der i høj grad kan styre tempoet, og dermed har han mulighed for at time sin egen orgasme, så parret eventuelt når over målstregen sammen.

Tilpas stillingen til jer

Selvom missionærstillingen selvfølgelig skal ske indenfor nogle rammer, så er det faktisk en utroligt fri stilling, som du kan tilpasse til dine behov. Som tidligere nævnt, så handler det nemlig blot om, at kvinden ligger nederst, mens parret ligger ansigt til ansigt. Dermed kan kvinden altså for eksempel samle benene og skabe yderligere funktion, eller hun kan trække benene op imod sig for at lade manden trænge dybere ind.

Hvis ikke I har fået stillingen til at fungere for jer, så handler det måske bare om at bevæge jer lidt rundt i den, indtil I finder den helt perfekte variation.

Kontakt og kærtegn

Sex er blevet mindre og mindre personligt med årene, fordi stillingerne skal være vildere og vildere. Når I går tilbage til en klassiker, så kan kærtegnene og kontakten derfor give en helt fantastisk følelse, fordi der pludselig er så meget kærlighed, og så mange andre måder, hvorpå I kan røre hinanden under sex.

Derfor er denne stilling også bare mere romantisk end mange lignende stillinger, så den egner sig helt perfekt til højtiderne eller en dag, hvor du kan mærke, at din kæreste trænger til lidt ekstra kærlighed.