Onani

Onani eller masturbation er en seksuel nydelse, som du opnår ved at stimulere dine egne kønsdele. Det kan gøres på rigtigt mange forskellige måder, og hvordan du opnår størst tilfredsstillelse, det er en meget individuel sag. Dog indebærer det typisk, at du kærtegner dine kønsorganer og måske andre dele af kroppen, mens du har seksuelle tanker og fantasier.
For nogen kan det også foregå sammen med en partner som for eksempel forspil, men for andre er det kun muligt på egen hånd; det afhænger af din definition.
Vil du blive meget klogere på onani, så kan du blot læse mere her, hvor vi gennemgår både onani for kvinder og mænd, orgasmen og nogle helt basale fakta, der kan gøre dig lidt klogere på det hele.


Onani for kvinder


Mange ved, at det er sværere for en kvinde at opnå orgasme, når de er sammen med en partner. Og faktisk kan det også være svært for nogle kvinder at opnå orgasme på egen hånd. De fleste opnår dog orgasme ved at kærtegne klitoris med enten fingrene, en vibrator eller en dildo.
Klitoris er kvindens mest erogene område. Det vil sige, at det er her, de er mest følsomme over for seksuelle kærtegn. Kvinders bryster er også et erogent område, og derfor kærtegner mange kvinder også deres bryster (og andre følsomme områder på kroppen), når de onanerer.


Onani for mænd


Mænd har typisk nemmere ved at opnå orgasme, og de onanerer typisk ved at kærtegne penis og pung. Den mest følsomme del af penis er den forreste del, nemlig penishovedet, så typisk vil fokus være lagt her.
Ligesom med kvinders bryster så er der også mange mænd, der berører deres brystvorter i forbindelse med onani, da dette er en erogen zone for dem.
Derudover så vil både mænd og kvinder opleve seksuel nydelse ved berøring af mellemkødet og området omkring endetarmsåbningen.


HUSK at....


Husk, at onani for både mænd og kvinder er den perfekte tid til at eksperimentere. Det er her, du skal finde ud af, hvad du godt kan lide, så du kan fortælle din seksuelle partner, hvordan de skal gøre, så du opnår mest mulig nydelse.
Har du for vane at onanere på samme måde hver gang, så prøv dig eventuelt en smule mere frem. Vær ikke bange for at røre ved din egen krop og finde de punkter, der føles helt rigtige for dig.