Køb Billige Plain kondomer - 12 stk her Køb Billige Plain kondomer - 12 stk her

Billige Plain kondomer - 12 stk

Vores Plain kondomer er til dig, som nægter at betale i dyre domme for kondomer, men som stadig gerne vil have lidt kvalitet for pengene. Disse kondomer er, som navnet indikerer, ganske almindelige. Her finder du ingen fancy riller, dupper eller størrelser, men til gengæld får du et ganske godt produkt til næsten ingen penge. Så hvis du plejer at købe standardkondomer nede i kiosken, så er der altså en hel del penge at spare her, og vi garanterer den samme kvalitet.

Men du kan være helt rolig, bare fordi disse kondomer er billige, så behøver du ikke at være bekymret over kvaliteten. Disse billige, almindelige kondomer lever naturligvis op til både de officielle krav og vores egne høje krav. De er produceret med den samme kvalitet og standard som alle andre kondomer, og de er naturligvis ISO og CE-godkendt.

Så hvis du gerne vil have gode kondomer til en discountpris, så finder du dem lige her.

Fordelene stopper ikke her Hvis du vælger at købe dine kondomer her hos os, så vil vi gerne tilbyde dig en lang række lækre fordele, ligegyldigt om du køber 10 pakker kondomer til en almindelig pris, eller om du køber 1 pakke billigere kondomer. Vi tilbyder nemlig altid gratis levering, og vi har fjernet alle ekspeditionsgebyrer, således at alt bliver så billigt og smertefrit som muligt. Hvis du for eksempel køber 8 pakker af disse almindelige kondomer, så vil prisen være 240 kroner og ikke en øre mere. Det er altså 240 kroner for hele 96 kondomer, det må siges at være noget af et tilbud, og hvis det lyder som noget for dig, så er vi klar til at sende din ordre afsted allerede i dag.

Vil du gerne spare endnu flere penge på køb af kondomer? Du skal jo nok få dem brugt og bare rolig, udløbsdatoen er langt ude i fremtiden. Derfor kan du med fordel vælge at købe et stort antal kondomer, da vi tilbyder en yderst favorabel mængderabat.

Informationer

Længde: 185 mm Bredde: 53 mm Tykkelse: 0.065 mm Antal pr. pakke: 12 stk

Producent: Kondomaten


Mængderabat

Antal Pr. stk. Du sparer i alt
2 36,00 DKK 24,00 DKK
4 30,00 DKK 72,00 DKK

Pris: 48 DKK

Sendes i diskret indpakning idagGratis levering

Anmeldelser af Billige Plain kondomer - 12 stk

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Andre købte også...

Indkøbskurv

Der er ingen varer i kurven Husk der altid er gratis levering på Kondomaten

Vi er på Google+ Følg os på Twitter