Selvlysende kondomer

Skab en sjov sexoplevelse med selvlysende kondomer

Sex er en fantastisk ting. Det er intimt, sjovt, dejligt og så får det hjernen til at frigive en masse dopamin, hvilket giver en følelse af lykke og velvære. Har du lyst til at tilføje lidt ekstra sjov til akten, kan du med fordel prøve selvlysende kondomer fra Kondomaten.

4 grunde til at overraske din partner med selvlysende kondomer

Overvejer du at prøve selvlysende kondomer fra Kondomaten? Så er her fire gode grunde til at prøve dem:

  • Selvlysende kondomer fungerer lige så godt som almindelige kondomer
  • De er sjove at bruge sammen med din partner
  • Selvlysende kondomer skaber en anderledes sexoplevelse, hvilket altid er spændende
  • Det er en sjov overraskelse, du kan hive frem under akten

Selvlysende kondomer er altså bare en lille, sjov ting, der skaber god stemning i soveværelset. Har du en fast partner, kan I få en masse sjov ud af det. Især hvis du som mand pludselig har iført dig kondomet, uden din partner er klar over, at det lyser. Det er altid et billigt, men godt grin.

Amor Neon 10 stk

Lys op i mørket med de effektive Amor Neon kondomer. Kondomerne er lavet med en særlig og helt..... Læs mere

59,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

Sørg for at kondomet sidder ordentligt, selvom du bruger det for sjov

Det vigtigste ved et kondom, er naturligvis den beskyttelse, det giver dig og din partner. Så derfor er det vigtigt at huske på, at kondomet skal sidde ordentligt. Også selvom du bruger det for at lave lidt sjov. Når I bruger kondom under sex, er det naturligvis enten fordi I vil undgå graviditet eller forskellige kønssygdomme. Derfor bør kondomet altid påføres korrekt, så det sidder som det skal. Så kan I have sikker sex med et sjovt twist.

Hvis du synes, at det lyder sjovt med selvlysende kondomer, er det ganske nemt at få bestilt nogle hjem. Denne slags kondomer er ikke noget, du finder i supermarkedet, hvorfor folk typisk bestiller dem online. Det kan du heldigvis gøre ganske nemt hos Kondomaten. Så kan du måske samtidig få bestilt nogle andre versioner med, så du har til et stykke tid.

De færreste medbringer selvlysende kondomer, når de vil score

Som tidligere nævnt er selvlysende kondomer noget, man bruger, når man vil have lidt sjov med sin partner. Hvis du vil ud at score nogen, er det derfor typisk et almindeligt kondom, der er det smarteste valg. For det er bare nemmere at have sjov under sex, når man kender sin partner godt. Men der er garanteret en masse, der ville synes, at det er sjovt. Så er spørgsmålet bare, om du tør at tage chancen.