Vandbaseret glidecreme

Vil du prøve glidecreme, så er en vandbaseret glidecreme et godt bud

Rigtig mange bruger glidecreme både til almindelig sex og sammen med sexlegetøj. Det gør nemlig tingene meget nemmere. Dog er der mange, der synes, at almindelig glidecreme er lidt for fedtet. Netop derfor er der mange, som holder sig til vandbaseret glidecreme. Det er nemlig mere naturligt og nemmere at få af hud og legetøj efter akten.

3 gode grunde til at købe vandbaseret glidecreme hos Kondomaten

Hvis du søger en glidecreme, er der meget at vælge imellem. Her er tre gode grunde til at prøve en vandbaseret glidecreme:

  • Vandbaseret glidecreme fungerer rigtig godt med kondomer
  • Det er ganske nemt at få af både hud og sexlegetøj, da det opløses i vand
  • Vandbaseret glidecreme gør sex nemmere og mere behageligt

Som du kan læse dig til, er der bestemt gode grunde til at prøve en vandbaseret glidecreme hos Kondomaten.

Du finder også glidecreme med smag.

Brug vandbaseret glidecreme, når du har beskyttet sex

Selvom din partner og dig bruger kondom, kan I sagtens bruge glidecreme samtidig. Her er det en rigtig god idé at sørge for, at det er vandbaseret glidecreme, I bruger. Det kan nemlig ikke skade kondomet – tværtimod faktisk. Glidecremen sørger nemlig for, at der er mindre modstand, hvilket gør, at kondomet holder bedre. Det er naturligvis meget optimalt, da det på den måde faktisk yder en bedre beskyttelse for kondomet. For selvom kondomer er lavet til at kunne holde til en del, kan de jo gå i stykker under sex, og det vil enhver naturligvis gerne undgå.

Har du prøvet almindelig glidecreme, er du måske en af dem, der synes, at det er lidt fedtet. Selvom det er ganske effektivt, er der mange, der synes, at en vandbaseret glidecreme bare er nemmere at have med at gøre. Netop derfor er det rigtig populært med den vandbaserede, som nærmest forsvinder af sig selv. Ellers er det hurtigt lige at tage et bad, så det hele er væk. Det er rigtig rart, at det er så nemt at have med at gøre. Sex skal helst ikke være for besværligt – det skal være nemt, hyggeligt og noget, der kan nydes fra start til slut.

Sex skal være rart for begge parter

Hele pointen med sex er, at det er rart. Det er intimt, og det er noget, der foregår bag lukkede døre, så man kan give sig hen til akten. Så er begge parter nemlig trygge, hvilket er rigtig vigtigt. Når man er tryg, tør man at kaste sig ud i forskellige ting. Det kan være alt fra nye stillinger til sexlegetøj eller glidecreme. Det er spændende at prøve alle disse ting, det er bare med at give sig selv muligheden for det. Sex handler nemlig i høj grad også om at udforske sig selv såvel som sin partner. Det er sådan, man sammen bliver bedre til at tilfredsstille hinanden.

Når du husker dette, er det nemmere at være åben for nye ting, som for eksempel at tage glidecreme med i soveværelset. Om det så er en almindelig eller en vandbaseret glidecreme, du ender med, er op til dig og dine behov.