• Altid gratis levering
 • Ingen ekspeditionsgebyr
 • Levering: 1-4 dage

Klamydiatest

Nu kan du endelig købe din klamydiatest online, få den sendt diskret hjem, hvor du kan teste i ro og fred. Testen sender du med posten til et laboratorie og 24-48 timer senere, kan du logge ind (med en kode) og se resultatet.

 • Klamydiatest mand

  Klamydiatest mand

  Aldrig mere en vatpind og et par kolde lægehænder -) Nu kan du selv teste dig for klamydia derhjemme. Ingen fordømmende....... Læs mere

  Pris: 319,00,- DKK

  Sendes i diskret indpakning idag. Levering 1-3 dage

 • Klamydiatest kvinde

  Klamydiatest kvinde

  Nu er det muligt at teste dig selv for klamydia derhjemme og få svar på kun 20 minutter. Testen udføres derhjemme med brug af....... Læs mere

  Pris: 198,00,- DKK

  Sendes i diskret indpakning idag. Levering 1-3 dage

Klamydia... Vel nærmest en folkesygdom i Danmark i stil med dårlig ryg. Desværre.

Desværre anser rigtigt mange klamydia for at være en uskyldig sygdom og det er langt fra tilfældet. Den kan være smertefuld - det er sandt. Men endnu værre: Den kan føre til ufrivillig barnløshed. Og det gør den hvert eneste år. Så har du den mindste mistanke om, at du har klamydia bør du sørge for at blive testet. Du kan enten tage til din læge og få foretaget en test, eller du kan købe en klamydia-test online lige her.

Når du modtager din klamydia hjemmetest, så sørg for at læse instruktionen meget grundigt. I pakken er der en kode, du skal gemme. Den skal du bruge, når du skal checke resultatet af din test på laboratoriets hjemmeside.

Indkøbskurv

Der er ingen varer i kurven Husk der altid er gratis levering på Kondomaten

Vi er på Google+ Følg os på Twitter

Kondomaten - CVR 25890795. - Skanderupgade 33 - 8660 Skanderborg - info@kondomaten.dk