Mix Pack Kondomer

Prøv lidt forskelligt med Mix Pack Kondomer

Er du interesseret i et bedre sexliv? Så er Mix Pack Kondomer lige noget for dig. Som navnet indikerer, er der nemlig et mix af forskellige kondomer i, hvilket mange finder spændende og nyt. Rigtig mange holder  sig nemlig til én bestemt type kondom, når de er sammen med deres partner. Dog er det ærgerligt ikke at prøve nogle af de forskellige kondomer, der findes. Der er nemlig så meget forskelligt at vælge imellem i dag.

Derfor bør du prøve en pakke Mix Pack Kondomer

En Mix Pack Kondomer er ikke en almindelig pakke, hvor alle kondomerne er ens - og det er der mange, der godt kan lide. Hvis du har brug for flere grunde, er her tre gode grunde til at købe Mix Pack Kondomer hos Kondomaten:

  • Med Mix Pack Kondomer får du afprøvet flere forskellige slags
  • De forskellige kondomer giver dig mulighed for at finde det, der passer bedst
  • Du får forskellige oplevelser med de forskellige kondomer
Protex Fruity Flavour Kondomer

Er du til fest, farver og smag så er Fruity Flavour fra Protex noget for dig. Kondomerne er danske med..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
RFSU Enjoy Variation kondomer - 8 stk

Kondomer behøver bestemt ikke være en kedelig affære, når du er klar med Enjoy Variation-kondomerne fra RFSU...... Læs mere

127,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Mixed RFSU

Hep hep kæmpe tag selv bord! - det her er kondomernes svar på tag-selv-bordet. 6 forskellige slags..... Læs mere

97,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

Mix Pack Kondomer er perfekte, hvis du er ny inden for brug af kondomer

Har du ikke gjort dig mange erfaringer i forhold til brug af kondomer, er det aldrig for sent. Spørgsmålet er bare, hvordan du lige kommer i gang. Til at starte med kan det være en rigtig god idé med Mix Pack Kondomer. Grundet udvalget i denne pakke er der nemlig gode muligheder for, at du finder noget, der passer til dig. Og så er det ellers i gang. Om du så har en fast partner eller om du søger en. Det er altid godt at være forberedt.

Det er altid spændende at prøve nye kondomer, når man har en fast partner

Når man har en fast partner, har man gode muligheder for at udforske en masse. Om det så er sexlegetøj, positioner eller kondomer. De kan alle sammen noget – det er bare med at finde ud af, hvad I søger. Faktisk kan kondomer mere, end de fleste tror. Mange bliver nemlig overrasket over, hvor mange forskellige slags, der egentlig er. For det er jo ikke blot ganske almindelige kondomer, du kan få. De fås med så mange forskellige små ting som riller, orgasme gel og en masse andre ting. Derfor er der altså næsten altid mulighed for at forbedre dit sexliv.

Mix Pack Kondomer er geniale til dig, der søger at prøve noget nyt. For så slipper du nemlig for at søge efter én slags kondom, der lige lyder som noget for dig. Med Mix Pack får du flere forskellige samtidig. Det gør det så meget nemmere at finde noget, der er godt for dig og din partner. Er der nogle kondomer i pakken, der ikke lige er dig, er der heldigvis andre. Så der er bestemt gode grunde til at afprøve en Mix Pack.

Husk glidecreme, hvis du har oplevet, at der er et behov

Kondomer fås med forskellige mængder glidecreme. Har du fundet et kondom, der simpelthen bare passer perfekt på alle fronter undtagen glidecremen? Så kan du nemt bestille din egen glidecreme, så du kan tilføje lidt ekstra. Så behøver du ikke at lede efter et helt nyt kondom, der lever op til alle dine behov. Nogle gange er de simple løsninger nemlig bare de bedste. Det er bare med at huske at bestille glidecreme med, når du bestiller dine kondomer hos Kondomaten.