Latexfri kondomer

Latexfri kondomer bruges mest af folk med latex-allergi. Men der er også mange, der foretrækker latex-fri kondomer fordi de er meget tyndere end normale kondomer. Der udover er materialet også bedre til at overføre temperaturer og det betyder, at man næsten ikke mærker kondomet.

 • 10stk Real Feel 10stk Real Feel

  10stk Real Feel

  10stk Real Feel er et vaskeægte "hud-mod-hud" kondom. Kondomet er lavet på non-latex materiale modsat almindelige kondomer. Kondomer..... Læs mere

  Pris: 109,00,- DKK

  Sendes i diskret indpakning idag.

 • So Sensitive So Sensitive

  So Sensitive

  So Sensitive er et latex-frit kondom (der tidligere blev kaldt "Naked"). Kondomer uden latex blev primært fremstillet til folk med..... Læs mere

  Pris: 129,00,- DKK

  Sendes i diskret indpakning idag.

Der er desværre ikke mange, der producerer latexfri kondomer, men vi har altid sørget for at have mindst en type. De latexfri kondomer er egentligt fremstillet til folk med latex-allergi, men de er meget tyndere end normale kondomer og er derfor også blevet populære blandt andre mennesker.

Husk at latexfri kondomer ligesom andre kondomer har en udløbsdato. Så bare fordi de er lavet uden latex, så skal du altså stadig checke udløbsdatoen.


Oplever du ved brug af latex-fri kondomer stadig allergisk reaktion kan det skyldes at du har en allergi overfor den glidecreme langt de fleste kondomer er behandlet med.

Indkøbskurv

Der er ingen varer i kurven Husk der altid er gratis levering på Kondomaten

Vi er på Google+ Følg os på Twitter

Kondomaten - CVR 35824278. - Skovvej 22 - 8620 Kjellerup - info@kondomaten.dk