• Kondomer på abonnement
 • Hurtig & GRATIS levering
 • Diskret indpakning

Latexfri kondomer

Der er desværre ikke mange forskellige mærker, der producerer latexfri kondomer, men vi det har ikke hindret os i altid at have mindst en type i vores udvalg. De latexfri kondomer er egentligt fremstillet til folk med latex-allergi, men de er også meget tyndere end normale kondomer. Derfor er de også blevet populære blandt personer uden latex-allergi, især på grund af den gode følelse det giver under sex med den tyndere variant.

Når du køber latexfri kondomer, så er det vigtigt, at du husker at disse kondomer også har en udløbsdato. Blot fordi de er fremstillet uden latex, så skal du altså stadig holde styr på udløbsdatoen, således at du undgår uheldige episoder og ringere kvalitet.

 • Durex Real Feel - 10 stk Durex Real Feel - 10 stk

  Durex Real Feel - 10 stk

  Durex Real Feel - 10 stk er et vaskeægte "hud-mod-hud" kondom. Kondomet er lavet på non-latex materiale modsat almindelige kondomer...... Læs mere

  Pris: 119,- DKK

  Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 dage

 • RFSU So Sensitive RFSU So Sensitive

  RFSU So Sensitive

  So Sensitive er et latex-frit kondom (der tidligere blev kaldt "Naked"). Kondomer uden latex blev primært fremstillet til folk med..... Læs mere

  Pris: 129,- DKK

  Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 dage

Løser latexfri kondomer ikke dit problem?

Oplever du ved brug af latex-fri kondomer stadig allergiske reaktioner, så kan det skyldes, at du har en allergi overfor den glidecreme langt de fleste kondomer indeholder.

Hvis dette er tilfældet, så kan du eventuelt prøve kondomer uden glidecreme, for at undersøge om dette løser allergiproblemerne. Hvis du savner glidecremen, som ofte kan gøre det hele lidt mere smooth, så kan du købe kondomer uden glidecreme her hos os, og herefter kan du anskaffe dig en allergivenlig glidecreme.

Sex uden bekymringer er god sex

De normale bekymringer omkring sex handler om graviditet og eventuelle sygdomme. Disse bekymringer kan man heldigvis eliminere ved at anvende kondomer i høj kvalitet, som man finder her hos os.
Men hvis man også har allergi enten overfor latex eller glidecreme, så kan bekymringerne lige pludseligt være sværere at komme af med. Det er jo ikke mega sexet med røde knopper og andre symptomer, og det kan være svært at slippe disse bekymringer.

Men her hos Kondomaten vil vi gerne hjælpe dig til et bedre sexliv uden bekymringer, og det er netop derfor, at vi tilbyder så mange forskellige kondomer, som kan afhjælpe flere forskellige allergier. Vi vil gerne hjælpe dig til et sexliv uden bekymringer. Vi ved nemlig, at et sexliv uden bekymringer er et sexliv, som er lidt mere løssluppen og bare en smule vildere.

Så hvis du gerne vil undgå bekymringer og have vilde nætter i soveværelset, så bør du prøve vores forskellige allergivenlige kondomer, du vil ikke fortryde det.

Udvalget og fordele

Normalvis lever vi højt på vores store udvalg af forskellige produkter til alle mennesker. Der er dog det problem med latexfri kondomer, at der ikke findes det helt store udvalg. Vi tilbyder dog stadig et par forskellige typer, således at du kan finde den type, som passer bedst til dig.

Disse kondomer er som sagt også populære blandt personer, som ikke har allergi. Dette er blandt andet et resultat af, at kondomer uden latex leder varme meget bedre end almindelige kondomer. Når kropsvarmen bliver ledt bedre gennem kondomet, så vil dette føre til, at det føles som om, at man slet ikke har et kondom på.

Dette er der mange, der foretrækker, og derfor er dette et godt valg for alle. Så blot fordi du har allergi, så skal du naturligvis ikke gå ned i kvalitet. Vi har sørget for det bedste af det bedste til vores kunder med allergier, så det er bare at komme i gang.

Indkøbskurv

Der er ingen varer i kurven Husk der altid er gratis levering på Kondomaten

Vi er på Google+ Følg os på Twitter

Kondomaten - CVR 35824278. - Skovvej 22 - 8620 Kjellerup - info@kondomaten.dk