Kondomer uden Reservoir

Reservoir, tut, dut, enden af kondomet – det er stort set ligegyldigt, hvad du kalder det, for her finder du det ikke. Der er ikke mange som ved det, men det er faktisk muligt at slippe for tutten på kondomet, og det er naturligvis en løsning, som du finder her hos os.

Her hos Kondomaten vil vi gerne kunne tilfredsstille alle mennesker, og det prøver vi blandt andet at gøre ved at have et virkeligt bredt udvalg af produkter. Det er blandt andet også derfor, at vi her på siden har valgt at tilbyde kondomer uden reservoir.

Worlds Best Plain-End Cr. Special Kondomer

Worlds Best Plain-End Creame Special er et velegnet kondom for de forbrugere, der ønsker et let anvendeligt..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Worlds Best Plain-End Silky Dry Kondomer

Worlds Best Plain-End Silky Dry er en helt glat form uden reservoir og uden creme gør denne specialtype..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

Kondomer – en smagssag

Præferencerne omkring kondomer er, ligesom så mange andre ting, meget subjektive. Nogle vil gerne have riller eller dupper, andre vil have glatte kondomer, og flere synes faktisk, at det er upraktisk at bruge kondomer med reservoir.

Men hvorfor er den der overhovedet? Det er da en mærkelig tut?

Det er faktisk ment som et praktisk element i kondomet, som kan fyldes af udløsningen. Dette er også meget praktisk, tutten er dog ikke så praktisk under selve samlejet, hvor mange foretrækker et helt glat kondom. Dette leder os frem til de tre fordele, som du vil opleve, hvis du anvender kondomer uden reservoir.

Udover at vi sætter pris på vores brede sortiment, så er det også vigtigt for os, at vi vejleder vores kunder, således at de kan få de bedste oplevelser med vores produkter. Derfor vil vi gerne give dig tre gode grunde til, hvorfor du bør købe kondomer uden reservoir her hos os.

  • En helt tæt fornemmelse
    Med disse kondomer vil du opleve, at oplevelserne i soveværelset kan blive endnu bedre, da kondomer uden reservoir vil give dig en helt tæt fornemmelse. Derved kan du også undgå at brugen af kondom nedsætter følelsen, da det stort set vil føles som om, at du har ubeskyttet sex med kondomer som disse.
  • Undgå at tutten generer
    Der er ofte nok til at fokusere på i soveværelset, når man gerne vil trykke på alle de rigtige knapper, og der er absolut ingen grund til også at lade sig genere af en tut i enden af kondomet. Så hvis reservoiret generer dig under samlejet, så bør du uden tvivl prøve disse kondomer næste gang.
  • ”Easy on”
    ”Easy on” er ikke blot et navn på cykelholdet fra Drengene fra Angora, det er også en beskrivelse af disse kondomer uden reservoir. Disse kondomer er nemlig yderst lette at tage på, således at man hurtigt kan komme i gang.

Bonusgrund: Gode kondomer – god service
Dette råd gælder ikke blot for disse kondomer uden reservoir, det gælder for alle vores produkter. Vi leverer god service og gode kondomer til gode priser. Alt er godt, hvis blot du vælger at købe dine kondomer her hos os.

Så ligegyldigt om du kalder det tutten, dutten eller noget helt tredje, så er det altså muligt at slippe for den. Der findes ikke mange forskellige typer eller variationer af kondomer uden reservoir, men du finder et udvalg til gode priser her hos os.