• Kondomer på abonnement
 • Altid GRATIS levering
 • Diskret indpakning

Profilerede kondomer

Her på siden finder du et udvalg af vores profilerede kondomer. Disse kondomer er de bedste af de bedste, så hvis du gerne vil udstyre dig med god kvalitet i soveværelset, så finder du udstyret her.

Vi har samlet 10 af vores mest populære produkter på et sted, så du nemt og hurtigt kan finde det produkt, som matcher dit sexliv bedst. De kondomer, som du finder her, er meget forskellige, og derved er der naturligvis noget til enhver smag. Her hos Kondomaten er vores mission nemlig at tilbyde et bredt sortiment, så du kan finde det perfekte match.

 • Protex Maximum Feeling Protex Maximum Feeling

  Protex Maximum Feeling

  Fræk sag fra danske Protex med både riller og dupper, derudover er det profileret omkring penishovedet og ekstra tyndt for at..... Læs mere

  Pris: 59,00,- DKK

  Sendes i diskret indpakning idag.

 • Durex Mutual Climax Durex Mutual Climax

  Durex Mutual Climax

  Hvordan forbedrer man det bedst sælgende kondom? Man smider riller og dupper på. Læs mere

  Pris: 89,00,- DKK

  Sendes i diskret indpakning idag.

 • Durex Extra Safe Durex Extra Safe

  Durex Extra Safe

  Durex Extra Safe er (som navnet antyder) ekstra sikkert. Det er 10 kondomer, der er noget tykkere end normalt. Kondomet er af Easy-On typen fra..... Læs mere

  Pris: 50,00,- DKK

  Sendes i diskret indpakning idag.

 • Worlds Best Sensi-Rib Worlds Best Sensi-Rib

  Worlds Best Sensi-Rib

  Et stort kondom med riller, som er anbragt i næsten hele kondomets længde. Det største rillede kondom på markedet og..... Læs mere

  Pris: 79,00,- DKK

  Sendes i diskret indpakning idag.

 • Worlds Best Ril-Form Worlds Best Ril-Form

  Worlds Best Ril-Form

  De små riller går helt fra spidsen til midten, kun afbrudt af formen, som er med til at holde kondomet perfekt på plads...... Læs mere

  Pris: 79,00,- DKK

  Sendes i diskret indpakning idag.

 • RFSU Thin RFSU Thin

  RFSU Thin

  Det gamle klassiske kondom Cho-San har taget navneforandring og hedder nu Thin. Navnet er ændret - kondomet er det samme lækre tynde..... Læs mere

  Pris: 79,00,- DKK

  Sendes i diskret indpakning idag.

 • RFSU Profil RFSU Profil

  RFSU Profil

  Profil er indsnævret bag hovedet lige netop der hvor følelsen er allerstørst. Profil er transparent, profileret kondom med..... Læs mere

  Pris: 79,00,- DKK

  Sendes i diskret indpakning idag.

 • RFSU Nøkken RFSU Nøkken

  RFSU Nøkken

  Nøkken er et profileret, tyndt og nopret kondom, som øger følelsen for begge parter. Nøkken er et transparent kondom..... Læs mere

  Pris: 79,00,- DKK

  Sendes i diskret indpakning idag.

Profilerede mærker – profilerede kondomer

Hvis der ikke fandtes fantastiske virksomheder, som fremstillede kondomer i den højeste kvalitet, så ville vi slet ikke kunne fremhæve de bedste.
Vores profilerede kondomer kommer nemlig fra de bedste mærker i hele verden. De mærker, som vi forhandler her på siden, er RFSU, Durex, Protex og Worlds Best.

Heriblandt er Protex og Worlds Best faktisk to af de eneste danske producenter af kondomer, så hvis du gerne vil gå i seng med dansk kvalitet, så har du muligheden, hvis du vælger at købe dine kondomer her hos Kondomaten.

Stort udvalg – stor forvirring – eller hvad?

Vi er udmærket klar over, at vores udvalg er virkeligt bredt, men dette er der en helt klar grund til. Vi ved nemlig, at ingen mennesker er ens, og derfor vil vi med vores brede udvalg gerne sørge for, at alle mennesker finder deres match, som kan assistere dem i soveværelset.

Det er blandt andet også derfor, at vores udvalg af profilerede kondomer er så alsidigt. På denne side finder du som sagt 10 populære og fantastiske produkter, men der er ikke et eneste af disse produkter, som er ens.
Her finder du nemlig kondomer med riller og dupper, hvis du gerne vil spice ting lidt op i soveværelset. Du finder tynde kondomer, hvis du gerne vil have den ultimative følelse. Du finder kondomer, som kan øge din performance i sengen. Du finder store kondomer, og du finder tykke kondomer – Vi har, hvad du søger.

Vi hjælper dig til det rette gummi

Så hvis du gerne vil finde det perfekte match til dig, så kan du med fordel tage et grundigt kig på produkterne i denne kategori og alle vores andre kategorier. Det perfekte kondom til netop dig findes derude, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde frem til det.

Vi yder en god service for vores kunder på mange måder. Vi garanterer altid gratis fragt, ingen gebyrer og favorable abonnementsordninger. Men når det kommer til at vejlede omkring det rigtige produkt, så overgår vi alles forventninger, hvis vi selv må sige det. Dette gør hovedsageligt på disse to måder:

 • Informative tekster
  - Kondomverdenen er lidt af en jungle, og det kan være svært at navigere rundt. Heldigvis er vi eksperter på dette område, og vi tager dig gerne med på en kondomsafari, så du kan lære alt, hvad der er at vide om kondomer, før du vælger dit næste produkt. Vi vil nemlig gerne uddanne dig, således at du kan leve op til dit fulde potentiale i soveværelset.
 • Alsidigt sortiment
  - Kondomer, som ikke nødvendigvis er de helt klassiske, må aldrig gemmes væk. Det er blandt andet også derfor, at vi fremhæver et bredt og alsidigt sortiment, så du kan finde din perfekte partner in crime.

Så hvis du gerne vil have god kvalitet og god service til en god pris, så vil vi gøre alt for at overgå dine forventninger, hvis blot du vælger at købe dine kondomer her hos os.

Indkøbskurv

Der er ingen varer i kurven Husk der altid er gratis levering på Kondomaten

Vi er på Google+ Følg os på Twitter

Kondomaten - CVR 35824278. - Skovvej 22 - 8620 Kjellerup - info@kondomaten.dk