Profilerede kondomer

Prøv profilerede kondomer, hvis du søger noget nyt

Når det kommer til at finde et kondom, der bare passer perfekt, kan det godt tage lidt tid. Der er nemlig så mange produkter, at det er svært at ramme plet på første forsøg. Derudover er der naturligvis også størrelsen. Denne skal jo passe til forbrugeren – men forbrugerne kommer jo i alle størrelser. Så det er altså med at prøve dig frem. Flere bruger profilerede kondomer, som er indsnævret ved penishovedet. Lyder det som noget for dig, er det bare med at give det en chance.

Mates Natural kondomer - 12stk

Vil du have den mest naturlige følelse, men stadig være beskyttet under sex? Så vil Mates Natural kondomer..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
RFSU Thin Kondomer

RFSU Thin kondomer er ultra-tynde og føles næsten som ingenting. Med en tykkelse på kun 0,05 mm..... Læs mere

57,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
RFSU Profil Kondomer

RFSU Profil Kondomer er en pålidelig og populær kondomtype, der er designet med henblik på en..... Læs mere

57,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
RFSU Nøkken Kondomer

Nøkken er et profileret, tyndt og nopret kondom, som øger følelsen for begge parter...... Læs mere

57,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Durex Pleasure Me Kondomer

Durex Pleasure Me er uden tvivl et kondom, der bør prøves af alle, der ønsker at opleve..... Læs mere

67,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Pasante Regular kondomer - 12 stk

Pasante Regular kondomer er en pålidelig og velkendt kondomtype, der giver en god beskyttelse under seksuel..... Læs mere

37,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Durex Mutual Climax Kondomer

Durex Mutual Climax kondomer er en af ​​de mest populære kondomtyper på markedet i dag. Disse..... Læs mere

77,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Durex Extra Safe Kondomer

Durex Extra Safe er (som navnet antyder) ekstra sikkert. Det er 10 kondomer, der er noget tykkere end normalt...... Læs mere

67,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Worlds Best Ril-Form Kondomer

De små riller går helt fra spidsen til midten, kun afbrudt af formen, som er med til at holde kondomet..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

Derfor bør du prøve profilerede kondomer

Du ved ikke, hvordan et kondom passer og føles, før du har prøvet det. Derfor bør du altid passe på med at bedømme det, før du prøver det på. Ethvert kondom kunne nemlig gå hen og blive dit foretrukne kondom. Hvis du føler, at det er tid til noget nyt, kan du her finde tre gode grunde til at købe profilerede kondomer hos Kondomaten:

  • Profilerede kondomer giver en anden følelse, da de er indsnævret omkring penishovedet
  • De er ikke i den dyre ende
  • Profilerede kondomer er lige så holdbare som andre kondomer

Det er altså bare med at give det et forsøg, så du kan se, om det er noget for dig. Jo bedre kondomet er, jo bedre føles sex. Så det giver altså mening at prøve at udforske lidt.

Profilerede kondomer er ikke for alle

Profilerede kondomer lyder rigtig godt for nogle, og knapt så godt for andre. Med andre ord, er de altså ikke for alle - og det er der intet kondom, der er. Der findes nemlig ikke ét kondom, som passer hver eneste mand. Netop derfor er der så meget at vælge imellem. Når du kigger på forskellige kondomer på nettet, finder du ofte en beskrivelse. Den er rigtig god at have med, når du skal vurdere, om det er et kondom for dig. Her er der altså tale om både størrelse, men også ting som dupper, riller, ekstra glidecreme og en hel masse andre smarte ting. Der er noget til alle, hvis blot man kigger lidt rundt.

Oplever din partner og dig besvær ved at have sex med kondom, skal I måske købe kondomer med ekstra glidecreme. Oplever du som mand nedsat følelse, skal du måske overveje et kondom, der er tyndere. Muligheder er der rigeligt af – det er blot med at finde dem, der passer dine behov. Så husk altid at undersøge udvalget tilstrækkeligt. Så skal du nok finde noget, der passer perfekt til dig.

Størrelse er ikke alt – men det er det, når det kommer til kondomer

Du har sikkert før hørt nogen sige, at størrelsen ikke er alt, når det kommer til mandens kønsorgan. Om det er rigtigt, er jo en smagssag. Men når det kommer til kondomer, er dette udsagn ikke korrekt. For et kondom skal sidde rigtigt, så det bliver siddende under sex. Det vil altså sige, at det hverken skal være for stort eller for småt. Det er det, der gør det udfordrende at finde det helt rigtige kondom. Det gælder både ganske almindelige kondomer, men også den slags kondomer, der fås med dupper, riller og andet. Størrelsen vil altid være det, du skal være mest opmærksom på.

Da du kan få så mange forskellige kondomer, er det næsten en skam ikke at prøve nogle af dem, hvis du har en fast partner. For de kan virkelig gøre en stor forskel, både for mænd og kvinder. Profilerede kondomer kan, som tidligere nævnt, give en helt anden følelse som mand. Kondomer med for eksempel dupper kan give en anden følelse for kvinden. Så der er masser, der kan afprøves. Det handler blot om at finde noget, der lyder interessant. Du finder en masse forskelligt hos Kondomaten, så det er bare med at prøve tingene af.