Amor kondomer

Vil du spice tingene op i soveværelset, så prøv AMOR Kondomer

Har du en fast partner, er I måske nået et punkt, hvor I gerne vil prøve noget nyt. Nogle vælger at invitere en tredje mand eller kvinde med i soveværelset, mens andre tilføjer lidt forskelligt i form af legetøj eller nye kondomer. Vil du overraske din partner, kan du med fordel prøve nogle af de spændende kondomer fra AMOR. For de er garanteret ikke som de kondomer, I er vant til.

Der er flere grunde til at prøve AMOR Kondomer

Når man trænger til noget nyt i soveværelset, er der som tidligere nævnt flere muligheder. Skal det være intimt og nyt, er AMOR Kondomer en rigtig god idé. Her er fire grunde til at prøve disse kondomer:

  • AMOR Kondomer fås med forskellige aromaer, der er sjove at udforske sammen
  • De er tynde, hvilket medfører meget følelse for manden
  • Kondomerne fås til en fair pris
  • AMOR er anderledes og både sjove og spændende at afprøve med sin partner

Der er altså nogle gode grunde til at vælge netop disse kondomer hos Kondomaten. Det er især de sjove aromaer, der tiltrækker folk. Det er nemlig noget, de færreste har prøvet før. Og når man har en fast partner, er det altid sjovt at prøve nye ting i soveværelset.

Hvem har sagt, at sikker sex ikke kan være sjovt og godt?

En del forbinder kondomer med kedelig sex, der ikke kan mærkes hos manden. Og det er måske også rigtigt – hvis du bruger de forkerte kondomer. For eksempel dem, du køber i supermarkedet. For det er ikke til at vide, om de lige passer, da der typisk er et ganske lille udvalg. Køber du dine kondomer online, har du derimod et meget større udvalg, hvor du uden tvivl kan finde de helt rigtige til dig. Og så bliver din sexoplevelse altså en del bedre, hvilket netop er pointen.

Hvis du flere gange har oplevet ikke at kunne mærke noget under sex, bør du finde nogle nye kondomer. AMOR kondomer er typisk 0,06 mm i tykkelsen, hvilket er ganske tyndt. Det medfører, at stort set alle, der bruger dem, kan mærke deres partner. Og det er netop det, der er meningen. Et kondom skal naturligvis have en præventiv effekt i forhold til sexsygdomme såvel som graviditet. Men det skal ikke ødelægge den følelse, man gerne vil opnå, når man er sammen med sin partner. For det ødelægger nemlig oplevelsen som mand, hvilket er en skam. Så du bør bestemt prioritere at finde de rigtige kondomer for dig, hvis du vil have en god sexoplevelse.

Se også kondomerne fra One her.