LoveX kondomer

Prøv LoveX kondomer fra Kondomaten, hvis det er tid til noget nyt

Kondomer er ikke noget, der fylder meget for de fleste. Men når du pludselig finder en partner, er det en helt anden sag – eller hvis du bare regelmæssig har sex. Det er vigtigt altid at kunne være godt beskyttet under samleje – og med vore LoveX kondomer bliver det intet problem.

Billige LoveX Bedøvende kondomer - 12 stk

Bedøvende kondomer med riller og knopper, et 3-i-1 kondom.

Dette produkt er til dig, som gerne vil..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Billige LoveX Plain kondomer - 12 stk

Løs pakket

Vores Plain kondomer er til dig, som nægter at betale i dyre domme for kondomer,..... Læs mere

37,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

Med LoveX kondomer kan du have lige så meget sikker sex, du har lyst til

Vi har alle haft sexualundervisning i skolen, hvor vi lærte vigtigheden i sikker sex. Det er heldigvis noget, der hænger ved hos rigtig mange. Derfor er kondomer altså noget, der ikke lige går af mode. Men så er spørgsmålet jo, hvilke kondomer, der er bedst? Med alle de forskellige kondomer, der findes, er der ikke noget rigtigt eller forkert svar. For det handler om, hvad der passer til dig og dine behov.

Vil du have nogle sikre kondomer, der holder?

Så kan du med fordel prøve LoveX kondomer. Udover holdbarheden opnår du også den gode følelse ved sex. Dette gør du ikke med alle kondomer, da du for eksempel også kan få tykkere kondomer. Disse er meget holdbare, men nedsætter følelsen, hvilket alle ikke er til. Netop derfor er det med at finde ud af, hvad du er til.

Derfor bør du købe LoveX kondomer hos Kondomaten

Overvejer du at bestille dine kondomer online? Her er fire gode grunde til at bestille dem hos Kondomaten:

  • LoveX kondomer fås til en billig pris
  • De sendes diskret, så ingen kan se, hvad du har bestilt
  • Der er flere forskellige, gode muligheder
  • De har god holdbarhed

Lyder det som noget for dig, så er det bare med at bestille med det samme. Så er du nemlig klar til at have sikker sex med kondomer af god kvalitet.

Der findes LoveX kondomer til dem, der gerne vil holde længere

Vil du gerne holde længere under sex? Så bør du overveje nogle af de kondomer, der fås med et forsinkende smørremiddel, som gør, at du holder længere. Det kan være rigtig rart, når man har svært ved at holde. Man kan naturligvis også vælge at træne, men det er bare ikke helt nemt. Derfor er der mange, der vælger denne smarte løsning.

De fleste vil gerne kunne holde længe under sex, men det er ikke helt ligetil. Mange siger, at det hele handler om det mentale. Er du træt af at høre om, at du bare skal tænke på noget andet? Så bør du bestemt prøve et kondom, der hjælper dig med at holde længere. Det er nemlig både til gavn for dig og for din partner. Derfor lyder det naturligvis ganske tiltalende. For hvem vil ikke gerne have bedre sex?

Det rette kondom betyder rigtig meget for din sexoplevelse

Hvis du har meget erfaring med brug af kondomer, ved du sikkert, at de fås i forskellig kvalitet. Derfor er det altså med at prøve dig lidt frem. Skal dine kondomer være tynde, tykke, lange, korte, med ekstra glidecreme og meget mere? Det finder du først ud af, når du har prøvet lidt forskelligt. Det er nemlig de færreste, der rammer plet første gang. For der er meget, der er afgørende.

Når du bestiller dine LoveX kondomer hos Kondomaten, er det derfor en god idé at købe lidt forskellige. Så kan du nemlig hurtigt finde ud af, hvad der fungerer bedst. Det gør nemlig kun din sexoplevelse bedre, hvilket altid er en god og dejlig ting.