• Kondomer på abonnement
 • Hurtig & GRATIS levering
 • Diskret indpakning

Kondomer med smag

Der bliver talt meget om ’at sætte smag på livet’ for tiden, så hvorfor ikke også sætte smag på sexlivet?
Her hos Kondomaten vil vi gerne give dig et smagfuldt sexliv på flere måder, og en af disse måder er den helt bogstavelige – nemlig gennem kondomer med smag.
Dette er ikke blot en måde, hvorpå du kan dufte godt og smage godt, det er også en måde, hvorpå du kan skabe variation i dit sexliv. Disse pakker med kondomer indeholder nemlig en masse forskellige smage, således at der ikke er et samleje, som er ens.

Så hvis du gerne vil skabe et smagfuldt sexliv, så er dette uden tvivl løsningen for dig og din partner – og du kan få dem afsendt allerede i dag.

 • Durex Taste Me Durex Taste Me

  Durex Taste Me

  Taste Me kondomet fra Durex er til dig der elsker farver og smag. I pakken er der banan smag, appelsin smag, jordbær smag og æble..... Læs mere

  Før: 99 DKK

  Pris: 99,00,- DKK

  Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 dage

Hvorfor kondomer med smag?

Synes du, at kondomer med smag lyder lidt for vildt til dig? Der er faktisk rigtig mange fordele ved at anvende kondomer med smag, så hvis du ikke er helt overbevist endnu, så er du det muligvis efter at have læst med her.

 • For det første, så kan det være med til at skabe den rigtige stemning.
  Der er ikke noget særligt sexet ved luget af latex, så hvorfor ikke skabe en tiltalende aroma i soveværelset? Det kan helt sikkert være med til at højne sexlysten for begge parter.
 • For det andet, så kan det skabe en uformel, sjov og afslappet stemning.
  Kondomer med smag, duft og farve er altså en smule sjove, og det vil din partner uden tvivl også synes. Derved kan det være med til at skabe en mere afslappet stemning i soveværelset, og dette er kun en god ting.
  • En afslappet stemning kan nemlig føre til, at begge parter er mere afslappede og løsslupne, hvilket betyder, at eventyrlysten kan blive endnu større. Så hvis du gerne vil prøve nye ting og sørge for, at sex aldrig bliver kedeligt, så er dette uden tvivl et godt sted at starte.
 • For det tredje, så kan dette være en sjov måde, hvorpå du kan gøre din partner mere villig til oralsex. Det er ikke alle, som nyder at give oralsex, men med disse velduftende og velsmagende kondomer når du helt sikkert en lang vej. Du kan jo altid vælge din partners yndlingssmag. Med de kondomer, som du finder her, får du nemlig både banansmag, jordbærsmag, appelsinsmag og æblesmag.

Så ligegyldigt hvilken frugt eller hvilket bær, som falder i din partners smag, så finder du det her hos os.

Vi tilbyder den bedste service til alle vores kunder

Vi vil gerne give dig en god oplevelse både i soveværelset, men også her på siden. Derfor har vi samlet et kæmpestort udvalg af forskellige produkter, som kan gøre dit sexliv en del sjovere, mere afslappet og mere sikkert.
Her hos Kondomaten er kundeservice helt essentielt, og dette kommer blandt andet til udtryk gennem vores informative tekster, som kan være med til at vejlede vores kunder, men det kommer i høj grad også til udtryk gennem vores favorable vilkår.

Hos os sender vi nemlig altid din ordre hurtigt og gratis, og dine produkter bliver naturligvis altid leveret i diskrete pakker. Herudover, så slipper du for diverse gebyrer, når du handler her hos Kondomaten.

Så sæt smag på livet – køb kondomer med smag her hos Kondomaten.

Indkøbskurv

Der er ingen varer i kurven Husk der altid er gratis levering på Kondomaten

Vi er på Google+ Følg os på Twitter

Kondomaten - CVR 35824278. - Skovvej 22 - 8620 Kjellerup - info@kondomaten.dk