Durex Performa Kondomer - 12 stk.

Durex Performa er ultimativt det bedst sælgende..... Læs mere

87,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Durex Mutual Climax Kondomer

Durex Mutual Climax kondomer er en af ​​de mest populære kondomtyper på markedet i dag. Disse..... Læs mere

77,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
RFSU Profil Kondomer

RFSU Profil Kondomer er en pålidelig og populær kondomtype, der er designet med henblik på en..... Læs mere

57,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
RFSU Thin Kondomer

RFSU Thin kondomer er ultra-tynde og føles næsten som ingenting. Med en tykkelse på kun 0,05 mm..... Læs mere

57,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Durex Pleasure Me Kondomer

Durex Pleasure Me er uden tvivl et kondom, der bør prøves af alle, der ønsker at opleve..... Læs mere

67,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Durex Real Feel Kondomer - 10 stk

Durex Real Feel Kondomer - 10 stk er et vaskeægte såkaldt "hud-mod-hud" kondom, med sine kun 0,03mm er..... Læs mere

87,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

Populære mærker – Populære kondomer

Hvis der ikke fandtes fantastiske virksomheder, som fremstillede kondomer i den højeste kvalitet, så ville vi slet ikke kunne fremhæve de bedste. 
Vores populære kondomer kommer nemlig fra de bedste mærker i hele verden. De mærker, som vi blandt andet forhandler her på siden, er RFSU, Durex, Protex og Worlds Best.

Heriblandt er Protex og Worlds Best faktisk to af de eneste danske producenter af kondomer, så hvis du gerne vil gå i seng med dansk kvalitet, så har du muligheden, hvis du vælger at købe dine kondomer her hos Kondomaten.

Stort udvalg – stor forvirring – eller hvad?

Vi er udmærket klar over, at vores udvalg er virkeligt bredt, men dette er der en helt klar grund til. Vi ved nemlig, at ingen mennesker er ens, og derfor vil vi med vores brede udvalg gerne sørge for, at alle mennesker finder deres match, som kan assistere dem i soveværelset.

Det er blandt andet også derfor, at vores udvalg af populære kondomer er så alsidigt. På denne side finder du som sagt 10 populære og fantastiske produkter, men der er ikke et eneste af disse produkter, som er ens. 
Her finder du nemlig kondomer med riller og dupper, hvis du gerne vil spice ting lidt op i soveværelset. Du finder tynde kondomer, hvis du gerne vil have den ultimative følelse. Du finder kondomer, som kan øge din performance i sengen. Du finder store kondomer, og du finder tykke kondomer – Vi har, hvad du søger.

Vi hjælper dig til det rette gummi

Så hvis du gerne vil finde det perfekte match til dig, så kan du med fordel tage et grundigt kig på produkterne i kategorierne øverst på siden her. Det perfekte kondom til netop dig findes derude, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde frem til det.

Vi yder en god service for vores kunder på mange måder. Vi garanterer altid billig fragt og ingen gebyrer. Men når det kommer til at vejlede omkring det rigtige produkt, så overgår vi alles forventninger, hvis vi selv må sige det. Dette gør hovedsageligt på disse to måder:

  • Informative tekster
    - Kondomverdenen er lidt af en jungle, og det kan være svært at navigere rundt. Heldigvis er vi eksperter på dette område, og vi tager dig gerne med på en kondomsafari, så du kan lære alt, hvad der er at vide om kondomer, før du vælger dit næste produkt. Vi vil nemlig gerne uddanne dig, således at du kan leve op til dit fulde potentiale i soveværelset.
  • Alsidigt sortiment
    - Kondomer, som ikke nødvendigvis er de helt klassiske, må aldrig gemmes væk. Det er blandt andet også derfor, at vi fremhæver et bredt og alsidigt sortiment, så du kan finde din perfekte partner in crime.

Så hvis du gerne vil have god kvalitet og god service til en god pris, så vil vi gøre alt for at overgå dine forventninger, hvis blot du vælger at købe dine kondomer her hos os.