Bedst i test kondomer

Det er jo nemt for en kondom-producent at lave en kondomtest og kåre sine egne kondomer som de bedste. Disse "interne" test findes der utrolig mange af, men det er jo total ubrugeligt for dig som forbruger.

Derfor har vi fundet to kondomer frem, som har vundet uafhængige tests foretaget af 3. part. Disse kondomer er ikke selvudnævnte vindere af kondom-producenten selv.

Begge kondomer får vi også rigtig god feedback på fra vores kunder, ja vi kan også afslører at de sælger rigtig godt - faktisk så godt at RFSU Profil også er blandt vores Mest populære kondomer. ;)

Her er de "rigtige" Bedst i test kondomer

Herover er de kondomer, der har vundet en reel "bedst i test" test. 

Den ene kondom, RFSU's Profil, vandt da DR valgte at få et par til at teste adskillige kondomer og herefter vælge det de synes var det bedste kondom.
Det andet – Wingman – er et forholdsvis nyt kondom i forhold til mange andre brands (kom på markedet i 2014) og vandt Golden iF Product Design Award i 2014 for innovativt design.

Et design der tænker helt ud af boksen og gør kondomet til din bedste ven i nattens mulm og mørke. Kondomet kan nemlig monteres nemt og enkelt - sågar med én hånd. Men her stopper festen ikke. Producenten har også gjort dette kondom ultra tyndt for du oveni købet får maksimeret nydelsen.
Dette kondom er også gået hen og blevet nået af et hit ved de unge på Kondomaten.

Hvad definere så et godt kondom?

Svaret er meget simpelt, et CE-godkendt kondom er et godt kondom.

For at må sælge kondomer i EU, skal kondomet være CE-godkendt. En CE-godkendelse er en række test for at sikre forbrugeren mest muligt. Vi sælger naturligvis kun CE-godkente kondomer, selv vores billige plain kondomer er CE-godkendte.

Men hvorfor så betale mere for "Bedste kondom"? - der er flere faktorer der spiller ind når du skal handle kondomer til nat bords skuffen. Vi har listet nogle årsager til dig her:

  • Hvis du ikke bryder dig om gummi lugten, er der mange af de store brands der går op i at lave Lugtfrie kondomer 

  • Kommer du for hurtigt? No worries! Vi har også kondomer der hjælper på For tidlig udløsning.

  • Skal du bruge kondomerne til oral sex, skal du måske overveje kondomer med smag.

  • De billige kondomer er typisk bare plain kondomer og findes f.eks ikke som Profilerede kondomer.