MySize kondomer

My Size kondomer fra Kondomaten er perfekte for dig, der søger en specifik størrelse

Har du før købt kondomer, der slet ikke passede? Så har du garanteret oplevet, hvor upraktisk og irriterende, det kan være. Derfor er det med at finde den helt rigtige størrelse, så du kan have sikker sex uden problemer. For det er nemlig meningen med kondomer.

MySize 69mm Kondomer - 10 stk.

Er kondomer ofte for smalle til dig, så de strammer ubehageligt? Det slipper du for med MySize kondomer. Du..... Læs mere

67,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
MySize 64mm Kondomer - 10 stk.

Er du større end gennemsnittet? Og har du svært ved at finde kondomer, der sidder perfekt, når..... Læs mere

67,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
MySize 60mm Kondomer - 10 stk.

Den rigtige størrelse kondom kan gøre en stor forskel for din nydelse og sikkerhed. Med MySize..... Læs mere

67,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
MySize 57mm Kondomer - 10 stk.

Har du svært ved at finde den helt rigtige størrelse kondomer? De fleste kondomer kommer i..... Læs mere

67,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
MySize 53mm Kondomer - 10 stk.

Den rigtige størrelse kondom er afgørende, når du vil være sikker og samtidig kunne nyde..... Læs mere

67,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
MySize 49mm Kondomer - 10 stk.

Det er langt fra alle mænd, der passer standardstørrelser, når det kommer til kondomer. Du..... Læs mere

67,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
MySize 47mm Kondomer - 10 stk.

Føler du ofte kondomerne sidder for løst? Eller er du nervøs for, om de vil glide af under..... Læs mere

67,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

My Size kondomer fås i mange størrelser

Har du før købt kondomer, der ikke passede, er det måske på tide at bestille online. Der er nemlig et stort udvalg med forskellige størrelser, der passer enhver. Et kondom skal sidde helt rigtigt. Er de kondomer, du har prøvet enten for store eller for små, er det altså med at finde et mere passende kondom. My Size kondomer fås både i forskellig bredde og længde, hvilket hjælper dig med at finde den helt rigtige størrelse.

Hvorfor du bør bestille My Size kondomer fra Kondomaten

Med alle de forskellige kondomer, du kan købe i dag, kan det være svært at vælge. Her er fire gode grunde til at prøve My Size kondomer:

  • My Size kondomer fås i mange størrelser
  • Det er muligt at finde en størrelse, der passer enhver
  • My Size kondomer er af god kvalitet
  • Du opnår stadig den gode følelse, selvom du bruger kondom

My Size kondomer fås helt op til 220 mm

Det særlige ved My Size kondomer, er de store størrelser. Det er rigtig rart for dig, der har brug for et stort kondom. De fås i en længde helt op til 220 mm og enten 64 eller 69 mm i bredden. Samtidig fås de også noget mindre, så der er til enhver størrelse. Det er altså bare med at prøve dig lidt frem, så du kan finde den rigtige størrelse for dig. Det kan nemlig godt være lidt besværligt at måle selv.

Flere vælger at prøve lidt forskelligt, så de kan ramme den helt rigtige størrelse. For det er altså lidt svært at finde ud af, hvis du ikke prøver dig frem. Du kan naturligvis være heldig, at de kondomer, du får i supermarkedet, passer perfekt. Dog er kvaliteten bare ikke den samme. Og udvalget er nemlig så stort online, at det er en skam ikke at prøve det. Lyder det som noget for dig, bør du bestemt prøve My Size kondomer fra Kondomaten.

Tålmodighed, øvelse og gode kondomer er vejen til bedre sex med din partner

Vil din partner og dig gerne finde vejen til bedre sex? Så er der flere ting, I kan gøre. Til at starte med, handler det om tålmodighed og øvelse. For man bliver bedre til alt, når man gør det flere gange. Så det er bare med at være lidt tålmodig, så skal det nok blive bedre og bedre. Jo mere åbne I er omkring det, jo nemmere er det hele vejen.

Én anden ting, der bestemt også er vigtig, er de kondomer, I bruger. Hvis størrelsen ikke passer, kan det være skyld i, at sexoplevelsen bliver en del værre. Og det er naturligvis en ærgerlig ting. Derfor er det altså med at finde den perfekte størrelse. Om det så er 160 eller 220 mm i længden, der passer. Det er noget, man kan finde ud af som et par. Det gør det nemlig lidt sjovere.

Om du så vil prøve My Size kondomer, eller noget helt andet. Det vigtigste er bare, at du husker beskyttelse. Både når du er sammen med din partner, men også hvis det er nogen, du møder i byen. Det skader nemlig aldrig at være på den sikre side, når det kommer til sex. Så skal det nok blive en god oplevelse.