Kondomer med riller & dupper

Riller og dupper for alle pengene. Her får du fartbump på dit kondom (noget sjovere end fartbump på vejene).

Her hos Kondomaten vil vi gerne hjælpe dig til at forbedre dit sexliv og holde det spændende… og sjovt. Sex skal være rart, og det skal være sikkert. Når man beskytter sig, så slipper man for at skulle bekymre sig om graviditet og sygdomme. På grund af de manglende bekymringer, så er der også mere tid og energi til at nyde selve akten.

Her hos os finder du kondomer med riller og dupper fra de bedste mærker, der findes. Blandt disse kvalitetsmærker kan man blandt andet nævne Durex, Protex og RFSU. En ting er helt sikkert, disse kondomer vil ikke blot øge beskyttelsen for begge parter, de vil også øge nydelsen.

 

Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Billige LoveX Bedøvende kondomer - 12 stk

Bedøvende kondomer med riller og knopper, et 3-i-1 kondom.

Dette produkt er til dig, som gerne vil..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
RFSU Nøkken Kondomer

Nøkken er et profileret, tyndt og nopret kondom, som øger følelsen for begge parter...... Læs mere

57,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

Sjov sex – fuld af nydelse

Sex skal være sjovt, spændende, men næsten vigtigst af alt, det skal føles godt. Hvis du er i et fast forhold, så er det samtidig vigtigt, at sex ikke bliver til noget, som er rutinepræget. Den bedste måde til at undgå dette er ved at prøve noget nyt. Det kan vores spændende udvalg af kondomer med riller og dupper være med til. Her kan I sammen prøve nogle forskellige typer, og det bliver uden tvivl en ny og pirrende oplevelse for jer begge to.

Hvorfor købe beskyttelse på nettet?

Men hvorfor bør du egentligt købe dine kondomer her hos os?
Jo, vi er klar over, at det til tider både kan være akavet og en smule dyrt at købe kondomer i den lokale kiosk. Dette giver i sig selv to ud af de tre store fordele, som der er ved at købe kondomer lige her hos os.

Pris

- Det er ofte billigere at købe kondomer på nettet fremfor i butikker. Dette bliver tydeligt afspejlet i de priser, som du finder her hos os.

Kvalitet og variation

- Her på vores webshop kan du også finde et større udvalg og den kvalitet du ønsker. Derved bliver det også muligt at prøve flere typer af, for at finde ud af hvilken variation, som du og din partner foretrækker.

Diskretion

- Diskretion er nok den fordel, som de fleste ville påpege, hvis de skulle påpege én fordel ved at købe beskyttelse via en webshop. På denne måde slipper du nemlig for de akavede situationer der kan opstå i butikken. Rart hvis du er den generte type.
Der er naturligvis intetgalt med at købe kondomer, men for de fleste af os, så kan det bare stadig være pinligt.

Her hos Kondomaten ser vi også diskretionen som en stor fordel, og derfor gør vi lidt mere ud af det her hos os. Vores pakker bliver nemlig leveret i diskrete pakker, så du heller ikke skal være nervøs for hvad postbuddet eller naboerne tænker.

Virker kondomer med riller eller dupper?

Men virker det overhovedet med disse smarte og alsidige kondomer? Det korte svar er: ja.

Med kondomer med riller og dupper vil sexakten føles mere som ubeskyttet sex, da man slipper for den helt glatte overflade, som man kender fra almindelige kondomer.

Disse kondomer er designet til at øge nydelsen, og det gør de i høj grad. Det er naturligvis individuelt fra person til person, hvor kraftig denne ekstra nydelse vil være, men kvinden vil uden tvivl føle en ekstra stimulering på grund af rillerne og dupperne.

Kondomer med riller og dupper kan også være med til at kickstarte sexakten, således at det føles skønt hele vejen igennem. Disse kondomer vil nemlig øge både begejstringen og ophidselsen og gøre både kvinde og mand mere opstemt. Således at samlejet føles ekstra dejligt.

Her hos os er der ingen tvivl om, at du får kvalitet, diskretion, variation og nydelse for pengene. Så hvis dig og din partner er friske, så spring ud i det – I vil ikke fortryde det!

beskyt dig i mod blandt andet klamydia og giv din partner en bedre orgamse med kondomer med riller / dupper.