Kondomer med dupper

Give din partner en bedre sexoplevelse med kondomer med dupper

Der findes et hav af forskellige slags kondomer. Der er de helt almindelige, men der er også alverdens smarte tilføjelser, der gør tingene lidt mere spændende. Søger du lidt ekstra, kan du altså med fordel prøve nogle nye kondomer. Kondomer med dupper er populære hos rigtig mange, og det er med god grund. De giver nemlig kvinden mere nydelse, hvilket rigtig mange udnytter.

 

Søger du kondomer med både riller og dupper? Klik her.

RFSU Nøkken Kondomer

Nøkken er et profileret, tyndt og nopret kondom, som øger følelsen for begge parter...... Læs mere

57,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
SKYN Intense feel kondomer - 10 stk

Udover at være et allergi venligt latex frit kondom så har SKYN placeret en masse dupper alle de..... Læs mere

87,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

3 grunde til at købe kondomer med dupper hos Kondomaten

Søger du ekstra nydelse i sengen, er der masser af metoder. Nogle er lidt dyre og besværlige, mens andre er ganske simple. Kondomer med dupper er en af de meget simple, men smarte metoder. Her er tre gode grunde til at købe kondomer med dupper hos Kondomaten:

  • Kondomer med dupper giver ekstra nydelse til kvinden
  • De fås til en god pris
  • De er ikke mindre holdbare sammenlignet med andre kondomer

Der er altså nogle gode grunde til at prøve denne form for kondomer. Med dem kan man gøre tingene lidt ekstra gode og behagelige i soveværelset. Det er bare med at få bestilt de kondomer, der passer til dine behov.

Du kan sagtens have god sex med kondom

Mange vil gerne have ubeskyttet sex, da de mener, at det giver en bedre følelse. Men der er naturligvis det problem, at du så aldrig er beskyttet. Her er der både tale om graviditet og kønssygdomme. Kvinden kan naturligvis benytte prævention som p-piller og lignende, men det beskytter ikke mod kønssygdomme. Netop derfor er der rigtig mange, der stadig holder sig til kondomer - og du kan sagtens have god sex, når du bruger kondom. Det handler bare om at finde de rigtige.

De rigtige kondomer kan indebære mange ting. Til at starte med, er der ting som dupper. De er perfekte, hvis det er noget, din partner kan mærke, for så gør det kun jeres sex bedre – og hvem er ikke interesseret i det? Udover kondomer med dupper, er der dog også andre ting, der spiller en rolle. Her er der tale om størrelsen af kondomet. For det er klart, at kondomet skal passe dig. Ellers giver det ikke meget beskyttelse, hvilket er ganske uheldigt. Tykkelsen på kondomet er en individuel præference. Nogle foretrækker de tynde kondomer, mens andre føler sig mere sikre med de lidt tykkere versioner.

Bestil dine kondomer på nettet, hvis du søger et godt udvalg

Der er to steder, folk typisk køber deres kondomer, når de handler i fysiske butikker. Det er i supermarkedet og på apoteket. Synes du ikke, at der er nok at vælge imellem, er det langt bedre at handle online. Der er nemlig alt det, du overhovedet kan forestille dig. Der er kondomer med dupper, riller, store og små, med og uden glidecreme og meget, meget mere. Er det den slags kondomer, du gerne vil have, kan du med fordel kigge lidt rundt hos Kondomaten. Så skal du nok finde noget, du kan bruge.