• Kondomer på abonnement
 • Hurtig & GRATIS levering
 • Diskret indpakning

Protex kondomer

Her hos Kondomaten går vi op i kvalitet, og hvad er egentligt et større kvalitetsstempel, end at produkterne er produceret herhjemme i Danmark?

De kondomer, som du finder på denne side, er alle af mærket Protex, hvilket er et af de eneste kondom-brands, som bliver fremstillet på dansk jord. Dette vidner ikke blot om en høj kvalitet, det vidner også om en sikkerhed, da det ultimative mål for Protex er, at man skal kunne beskytte sig selv uden at være bekymret om sikkerhed og kvalitet.

Protex har ikke lanceret en lang række af forskellige typer af kondomer, de har dog fremstillet de kondomer, som er nødvendige, og det er disse kondomer, som du finder her hos os.

Vi tilbyder nemlig fem forskellige slags kondomer, som alle sammen har hver deres fordele. Her på siden finder du Protex Maximum Feeling, Protex Super Thin, Protex X-Large, Protex Ribbed og Protex Classic.

Hvis du vil læse mere om de enkelte varianter, så kan du finde en detaljeret beskrivelse ved at klikke dig ind på de forskellige produkter.

 • Protex Maximum Feeling Protex Maximum Feeling

  Protex Maximum Feeling

  Fræk sag fra danske Protex med både riller og dupper, derudover er det profileret omkring penishovedet og ekstra tyndt for at..... Læs mere

  Pris: 69,00,- DKK

  Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 dage

 • Protex Super Thin Protex Super Thin

  Protex Super Thin

  Protex Super Thin.

  .. Læs mere

  Pris: 69,00,- DKK

  Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 dage

 • Protex X-large Protex X-large

  Protex X-large

  Protex X-large er - overraskende nok - et ekstra stort kondom. Kondomet har glidecreme og reservoir og er sådan set bare en forvokset..... Læs mere

  Pris: 69,00,- DKK

  Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 dage

 • Protex Ribbed Protex Ribbed

  Protex Ribbed

  Protex Ribbed er rillede kondomer, der giver ekstra pirring til begge parter. Kondomet har reservoir og er behandlet med creme. Brug Protex..... Læs mere

  Pris: 69,00,- DKK

  Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 dage

 • Protex Classic Protex Classic

  Protex Classic

  Protex Classic er et transparent og lige kondom med glidecreme og reservoir. Som navnet antyder er det et klasisk form for kondom. Perfekt til..... Læs mere

  Pris: 69,00,- DKK

  Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 dage

Protex – tilpasser sig kundens behov

Udover at fremstille kondomer, som passer godt på brugeren, så tilpasser Protex sig også de mangfoldige behov, som deres brugere har. Dette har vi lagt mærke til her hos Kondomaten, og derfor vil vi gerne frembringe de to største grunde til, at du skal vælge at købe Protex kondomer.

 • På grund af efterspørgsmål på tyndere kondomer, som kan højne sensitiviteten, valgte Protex at fremstille Super Thin udgaven, som er nogle af de tyndeste kondomer, som du finder på markedet. Du kan dog være helt rolig, blot fordi de er tynde, så er der ikke gået på kompromis med sikkerheden.

 • Alle mænd er forskellige, og det er udrustningen naturligvis også. Det er yderst vigtigt, at du anvender et kondom, som har den korrekte størrelse, da der kan være konsekvenser både ved at anvende et kondom, som er for småt og et kondom, som er for stort. Derfor tilbyder vi både Classic udgaven og XL-udgaven her hos os.

Hvorfor købe Protex kondomer hos Kondomaten?

Når vi nu har slået fast, hvorfor det er en god ide at købe netop disse kondomer, så er det nu tid til at slå fast, hvorfor du kan opnå fordele ved at købe dem her hos os.

Vi tilbyder dig som kunde en masse fordele, som kan give dig en ekstra lyst til at handle kondomer her hos os fremfor andre forhandlere og fysiske butikker.

For det første, så tilbyder vi yderst konkurrencedygtige priser. Det er nemlig vores filosofi, at det ikke skal være dyrt at beskytte sig selv i soveværelset. Derfor vil de priser, som du finder i din lokale kiosk, aldrig kunne konkurrere med vores, hvilket vil sige, at der er en hel del penge at spare ved at handle her hos Kondomaten.

For det andet, så respekterer vi din anonymitet og diskretion. Vi sender altid vores produkter i diskrete indpakninger, således at du ikke skal være nervøs for at din mor pludseligt åbner postkassen for næsen af dig.

For det tredje, så har vi et kæmpestort udvalg af kondomer og andre lækre produkter, som både kan beskytte dig og din partner, men som også kan gøre eventyret i soveværelset en anelse frækkere og en anelse mere ophidsende.

Masser af goder

Udover de lækre priser, det brede sortiment og den stille diskretion, så er der endnu flere ting, som vi naturligvis kan tilbyde dig som kunde, når du handler hos os.
Vi tilbyder altid vores kunder gratis levering, ingen ekspeditionsgebyrer og en favorabel abonnementsordning. Dette gælder for alle kunder – både nye og gamle.

Så hvis du gerne vil finde et stort udvalg af kvalitetsfyldte kondomer, som giver dig friheden til ikke at bekymre dig, og hvis du gerne vil have disse kondomer til lækre priser, så kan du med stor fordel handle Protex kondomer her hos Kondomaten, så undgår du også klamydia.

 

Indkøbskurv

Der er ingen varer i kurven Husk der altid er gratis levering på Kondomaten

Vi er på Google+ Følg os på Twitter

Kondomaten - CVR 35824278. - Skovvej 22 - 8620 Kjellerup - info@kondomaten.dk