Vilkår

Sikker betaling

Betaling på KONDOMATEN foregår naturligvis via en krypteret forbindelse. KONDOMATEN har været godkendt af PBS siden 2001. Betaling med Dankort og andre kreditkort på nettet er faktisk mere sikkert end at betale i dit lokale supermarked. Som forbruger er du langt bedre beskyttet på nettet.

14 dages fuld retur-ret

Du har når du handler på nettet 14 dages fuld returret, det har vi selvfølgelig også ved varer købt på KONDOMATEN. Har du fortrudt et køb, skal du melde os det pr e-mail og derefter har du 14 dage til at varen senest skal være hos os, og når vi har det, returnerer vi pengene til dig. Det vil altså sige du reelt har hele 28 dage til at få det sendt retur. Bemærk at det er dig, der skal betale udgifterne til at returnere varen, som i øvrigt skal returneres i ubrudt emballage (afhenter du ikke din pakke og lader den gå retur til os, koster det 29,- af din ordre i returfragt).

Du kan kontakte os på info@kondomaten.dk

 

Ingen gebyrer

Hos KONDOMATEN betaler du ingen gebyrer. Hverken for porto, ekspedition, dankort eller hvad de andre ellers finder på at opkræve. Er det ikke dejligt?

 

Personlige oplysninger

Se vores persondatapolitik her