Stærke Kondomer

Her hos os vil vi gerne tilbyde dig præcist det, som du ønsker. Tynde kondomer, stærke kondomer, kondomer med riller, kondomer med dupper – ligegyldigt, hvad du søger, så har vi det til dig, udvalget er stort og prisen er lille, så hvad venter du på?
 
Her skal det dog handle om stærke kondomer, som du her kan finde i den højeste kvalitet og til yderst favorable priser.
Stærke kondomer er specielt velegnet til for eksempel analsex eller til dig, der bare gerne vil være ekstra sikker. 
Forskellen på stærke kondomer og andre typer er, at de er ekstra tykke. Der er altid en risiko for, at kondomer kan springe, men stærke kondomer som disse mindsker i høj grad denne risiko. 

 

Amor Strong 10 stk

Strong kondomerne fra Amor lever fuldt op til deres navn, for de er ekstra stærke og kan holde til hektisk..... Læs mere

49,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Mates Protector kondomer - 12stk

Vil du dyrke sikker analsex? Eller bare være ekstra godt beskyttet, når du dyrker sex med din partner? Så skal..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Pasante Extra Safe Kondomer - 12 stk.

Pasante Extra Safe kondomer er den perfekte beskyttelse under mere intense og lidenskabelige seksuelle oplevelser...... Læs mere

37,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
RFSU Power Boost Kondomer

Power Boost er et kondom med ekstra effekter, der kan forbedre erektion, øge den seksuelle nydelse og give..... Læs mere

67,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Fair Squared - XL 60 Kondom - 8 stk

FAIR SQUARED XL 60 kondom - Ekstra large - Gennemsigtig - Med..... Læs mere

87,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
RFSU Grande Kondomer

Grande er længere, tykkere og bredere end andre kondomer på markedet. Grande er et transparent kondom..... Læs mere

57,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Durex Extra Safe Kondomer

Durex Extra Safe er (som navnet antyder) ekstra sikkert. Det er 10 kondomer, der er noget tykkere end normalt...... Læs mere

67,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

Hvorfor stærke kondomer?

Der findes et par gode råd til dig, der gerne vil mindske risikoen for at få børn eller kønssygdomme.

 • Vælg den rigtige størrelse
  - Størrelsen er en af de største grunde til, hvorfor der sker uheld med kondomer. Hvis kondomet er for småt, så kan det springe, og hvis kondomet for stort, så kan der opstå gnidninger, eller kondomet kan rulle sig af.
 • Vælg et kondom med reservoir
  - Reservoir finder man i langt de fleste mærker. Reservoir er tutten i enden af kondomet, hvor der er plads til udløsningen, og dette reservoir mindsker risikoen for, at det går i stykker.
 • Vælg ekstra tykke kondomer
  - Som nævnt tidligere, så er tykke kondomer vejen at gå, hvis du gerne vil være ekstra sikker.
 • Træk dig ud
  - Selvom du anvender et kondom, så kan det stadig være en fordel, at du trækker dig ud umiddelbart efter samlejet, da dette vil mindske chancen for graviditet, hvis kondomet skulle være bristet.
 • Udløbsdato
  - Du ville aldrig drikke en mælk, hvor udløbsdatoen er overskredet, så derfor skal du naturligvis heller ikke anvende et kondom, hvor udløbsdatoen er overskredet. Så svaret er ja, kondomer kan godt blive for gamle, og nej du skal ikke bruge dem alligevel.


Alt i alt så kan du altså mindske risikoen for graviditet og sygdomme, hvis du køber ekstra stærke kondomer her hos Kondomaten, og hvis du følger de ovenstående råd.

Kombinationen af kvalitet og styrke

Her hos os ønsker vi, at alle vores kunder får den optimale oplevelse i soveværelset, og vi er klar til at hjælpe ved at tilbyde de nødvendige redskaber.
Den første måde, hvorpå man kan øge lysten og vildskaben i sengen, er hvis man slipper bekymringerne.
De bekymringer, som følger med sex, er ofte graviditet og sygdomme. Derfor skal du vide, at her hos Kondomaten er kvalitet helt essentielt. Vi sælger kun de bedste produkter, og hvis du vil være helt sikker, så kan vi klart anbefale de stærke kondomer, som du finder her på siden.

Så hvis du gerne vil slippe tøjlerne og bekymringerne i sengen, så er disse stærke kondomer uden tvivl den optimale løsning for dig. Derved kan du nemlig forsikre din partner om, at der intet er at være bekymret for, og dette vil helt sikkert gøre oplevelsen bedre og mere løssluppen for jer begge.