Kondomer til analsex

Find de rigtige kondomer til analsex

Vil din partner og dig prøve analsex? Så er det vigtigt, at I finder de rigtige kondomer. Almindelige kondomer er nemlig ikke lavet til analsex, hvorfor det er vigtigt, at I finder de helt rigtige. Det fører nemlig til en meget bedre oplevelse.

Der er flere grunde til at bruge de rigtige kondomer til analsex

Beskyttelse er vigtigt uanset om I har vaginal sex eller analsex, analt er det natuligvis beskyttelse mod sexsygdomme. Derfor findes derfor også kondomer til begge ting. Her er tre gode grunde til at købe kondomer til analsex hos Kondomaten:

  • Kondomer til analsex kan holde til mere (Stærke kondomer)
  • De er stadig af god kvalitet og giver en god følelse
  • Kondomer til analsex gør det nemmere at dyrke analsex

Som du kan læse dig til, er kondomer til analsex altså et ganske fornuftigt køb. De giver nemlig uden tvivl en bedre oplevelse, når det kommer til analsex.

Sex skal være rart og trygt

Rigtig mange vil gerne prøve analsex med deres partner, men samtidig kan det være ganske overskridende – også selvom det er med en, du holder af. Det er en helt ny oplevelse, der er meget anderledes end vaginal sex. Netop derfor er der ofte endnu flere, der benytter kondom ved analsex. Her er det bare rigtig vigtigt, at I husker at få fat i de rigtige kondomer. Så kan begge parter føle sig trygge velvidende, at kondomet altså kan holde til den ekstra modstand, det møder ved analsex.

Noget mange gør, når de har analsex, er at tilføje lidt ekstra glidecreme til kondomet. Så er det nemlig ofte lidt nemmere og giver en bedre følelse. Det er altså bare med at gøre alt det, du kan for at gøre det til en bedre oplevelse. Det vil både du og din partner værdsætte.

Sørg for at finde et kondom, der passer dig

Når det kommer til kondomer, er det altid vigtigt at finde nogen, der passer dig. Det gælder både med almindelige kondomer og kondomer til analsex. Når du vil finde kondomer til analsex, er det med at kigge på målene. Jo bedre kondomet passer, jo bedre vil sexoplevelsen naturligvis være. Har du nogle mål, du normalt går efter, kan du prøve, om du kan finde de samme mål til kondomer til analsex. Så skal du nok få en god oplevelse med det.

Der er flere grunde til, at det er vigtigt, at kondomet passer dig. Til at starte med, skal det jo sidde rigtigt. Hverken for stramt eller for løst – selvom det naturligvis også handler om præferencer. Men det skal sidde fast. Derudover giver det også en bedre følelse, når det sidder rigtigt. Er kondomet for eksempel for stort, kan du ikke føle lige så meget. Er det for småt, kan det føles ubehageligt og også ende med at flække. Det er lige med at finde balancen. Det kan godt være lidt svært, men der er en størrelse for alle, så du skal nok finde det, du søger.

Amor Strong 10 stk

Strong kondomerne fra Amor lever fuldt op til deres navn, for de er ekstra stærke og kan holde til hektisk..... Læs mere

49,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Pasante Extra Safe Kondomer - 12 stk.

Pasante Extra Safe kondomer er den perfekte beskyttelse under mere intense og lidenskabelige seksuelle oplevelser...... Læs mere

37,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

Ovenstående er ekstra stærke kondomer der passer specielt godt til analsex ;)