Køb Billige Bedøvende kondomer - 12 stk her Køb Billige Bedøvende kondomer - 12 stk her

Billige Bedøvende kondomer - 12 stk

Dette produkt er til dig, som gerne vil glæde din partner med at holde længere i sengen, men som stadig ikke vil betale en formue for kondomer. Disse billige bedøvende kondomer er fremstillet i en høj kvalitet, og de opfylder de nødvendige krav og regler. De er naturligvis også ISO samt CE-godkendt, så der er ingen grund til bekymringer, blot fordi kondomerne er billige.

Billige bedøvende kondomer – hvorfor og hvordan?
Vil du gerne have billige kondomer? Vil du gerne holde længere i sengen? Og vil du gerne slippe for bekymringer om sygdomme samt graviditet? Hvis du kan svare ja til disse tre spørgsmål, så er dette uden tvivl varen for dig.

Her hos Kondomaten vil vi gerne hjælpe alle mænd med at leve op til deres fulde potentiale i soveværelset, og dette kan du gøre med disse billige og bedøvende kondomer.

Bedøvende kondomer virker på den måde, at de er smurt med et let bedøvende middel, som nedsætter følelsen i penis, hvilket vil føre til, at du kan holde meget længere i sengen. På den måde, så er det ikke slut allerede ved den første stilling, og dette vil også give dig og din partner mulighed for at prøve en masse nye ting i soveværelset, således at I kan skabe et sundt og varieret sexliv.

Så hvis du gerne vil have sex til at vare længere, og hvis du gerne vil have en masse kondomer for pengene, så er du landet det helt rigtige sted her hos Kondomaten.

Yderligere information om produktet

Disse bedøvende kondomer er billige og fulde af kvalitet, de findes dog kun i én størrelse til denne pris. Dette er godt nok den mest anvendte størrelse, og hvis du ønsker et mindre kondom eller et større kondom, som stadig er bedøvende, så finder du naturligvis også dette her hos os. Hos Kondomaten vil vi nemlig hjælpe alle både de små, de store, de udholdende, de hurtige og alle de andre. Derfor tilbyder vi et utroligt bredt sortiment af lækre kondomer, glidecremer og meget andet, således at du kan optimere dit sexliv på en sikker måde. Igennem dette produkt får du i hvert fald en hel del sex for pengene, så hvis du gerne vil bruge markedets billigste bedøvende kondomer, som stadig lever op til de nødvendige standarder, så kan du med stor fordel tilføje dette produkt til din kurv.

 

Husk vores mængderabat, køber du 8x12stk (96stk) så koster de kun 100kr - fri fragt

Informationer

Længde: 185 mm Bredde: 53 mm Tykkelse: 0.065 mm Antal pr. pakke: 12 stk

Producent: Kondomaten


Mængderabat

Køb 2 for 50,00 DKK pr stk og Spar i alt 20 DKK

Køb 4 for 37,50 DKK pr stk og Spar i alt 90 DKK

Køb 8 for 25,00 DKK pr stk og Spar i alt 280 DKK

Pris: 60 DKK

Sendes i diskret indpakning idagGratis levering

Anmeldelser af Billige Bedøvende kondomer - 12 stk

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Andre købte også...

Indkøbskurv

Der er ingen varer i kurven Husk der altid er gratis levering på Kondomaten

Vi er på Google+ Følg os på Twitter