Billige LoveX Bedøvende kondomer - 12 stk

Billige LoveX Bedøvende kondomer - 12 stk

Bedøvende kondomer med riller og knopper, et 3-i-1 kondom.

Dette produkt er til dig, som gerne vil glæde din partner med at holde længere i sengen, men som stadig ikke vil betale en formue for kondomer. Disse billige bedøvende kondomer er fremstillet i en høj kvalitet, og de opfylder de nødvendige krav og regler. De er naturligvis også ISO samt CE-godkendt, så der er ingen grund til bekymringer, blot fordi kondomerne er billige.

Billige bedøvende kondomer – hvorfor og hvordan?
Vil du gerne have billige kondomer? Vil du gerne holde længere i sengen? Og vil du gerne slippe for bekymringer om sygdomme samt graviditet? Hvis du kan svare ja til disse tre spørgsmål, så er dette uden tvivl varen for dig.

Her hos Kondomaten vil vi gerne hjælpe alle mænd med at leve op til deres fulde potentiale i soveværelset, og dette kan du gøre med disse billige og bedøvende kondomer.

Bedøvende kondomer virker på den måde, at de er smurt med et let bedøvende middel, som nedsætter følelsen i penis, hvilket vil føre til, at du kan holde meget længere i sengen. På den måde, så er det ikke slut allerede ved den første stilling, og dette vil også give dig og din partner mulighed for at prøve en masse nye ting i soveværelset, således at I kan skabe et sundt og varieret sexliv.

Så hvis du gerne vil have sex til at vare længere, og hvis du gerne vil have en masse kondomer for pengene, så er du landet det helt rigtige sted her hos Kondomaten.

Yderligere information om produktet

Disse bedøvende kondomer er billige og fulde af kvalitet, de findes dog kun i én størrelse til denne pris. Dette er godt nok den mest anvendte størrelse, og hvis du ønsker et mindre kondom eller et større kondom, som stadig er bedøvende, så finder du naturligvis også dette her hos os. Hos Kondomaten vil vi nemlig hjælpe alle både de små, de store, de udholdende, de hurtige og alle de andre. Derfor tilbyder vi et utroligt bredt sortiment af lækre kondomer, glidecremer og meget andet, således at du kan optimere dit sexliv på en sikker måde. Igennem dette produkt får du i hvert fald en hel del sex for pengene, så hvis du gerne vil bruge markedets billigste bedøvende kondomer, som stadig lever op til de nødvendige standarder, så kan du med stor fordel tilføje dette produkt til din kurv.

 

Producent: LoveX

Længde: 180

Bredde: 52

Tykkelse: 0.065

Antal kondomer i pakken: 12

Pris: 47,00 DKK

Personer der købte denne købte også

RFSU Thin Kondomer

RFSU Thin kondomer er ultra-tynde og føles næsten som ingenting. Med en tykkelse på kun 0,05 mm..... Læs mere

57,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
RFSU Nøkken Kondomer

Nøkken er et profileret, tyndt og nopret kondom, som øger følelsen for begge parter...... Læs mere

57,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage