Apoteket kondomer

Find dine Apoteker kondomer her

Vi har et stort udvalg af kondomer inklusiv apoteker kondomer, men hvad er det egentligt? Det er kondomer af en god kvalitet som du typisk finder på dit lokale apotek.

Så det er bare at dykke ned i vores udvalg, når du vil være godt beskyttet. Du kan finde mange forskellige udgaver, og under hvert enkelt produkt kan du læse meget mere om netop dét kondoms særlige egenskaber.
Vores priser er konkurrencedygtige, og vi sender hurtigt dine Apoteket kondomer afsted i diskret indpakning. Du kan derfor hurtigt blive klar med apoteket kondomer, når du vil dyrke sikker sex.

RFSU Thin Kondomer

RFSU Thin kondomer er ultra-tynde og føles næsten som ingenting. Med en tykkelse på kun 0,05 mm..... Læs mere

57,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
RFSU Nøkken Kondomer

Nøkken er et profileret, tyndt og nopret kondom, som øger følelsen for begge parter...... Læs mere

57,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Protex Classic Kondomer

Protex Classic er et transparent og lige kondom med glidecreme og reservoir. Som navnet antyder er det et klassisk..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Protex Super Thin Kondomer

Protex Super Thin er som navnet antyder, suuuuuper tyndt. Med sine kun 0,055mm tykkelse er det næsten..... Læs mere

47,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

De fleste ved godt, at det er vigtigt at huske kondomerne, når lagengymnastikken skal være sikker for begge parter. Skal du bruge kondomer til dine eskapader, har vi sørget for, at du nemt og bekvemt kan klikke dem hjem fra vores webshop.

I vores sortiment finder du Apoteket kondomer, så du kan dyrke sex uden bekymringer. De er af høj kvalitet, og der er mange udgaver at vælge mellem lige her hos os.

Beskyt dig selv – og din partner

I forhold til andre former for prævention, kan du være ekstra sikker med Apoteket kondomer. De beskytter dig og din partner mod uønsket graviditet, fordi udløsningen ender i kondomet. Oveni har kondomer også den store fordel, at de beskytter dig mod kønssygdomme.

Kondomet er en tynd membran af gummi, der danner en barriere mellem dig og din partner. Derfor kan kønssygdomme, der overføres gennem kontakt, undgås, hvis du husker det vigtige kondom – både for din egen, men også for din partners skyld.

Vi gør det let at huske kondomet, så du kan være sikker og beskyttet.

Sådan vælger du det rigtige kondom

Vi har et stort udvalg af ikke kun Apoteket kondomer, men kondomer generelt. Derfor kan du også let finde netop de kondomer, der passer bedst til dine behov.

Inden du dykker ned i vores sortiment af Apoteket kondomer, kan du med fordel overveje:

Pasform og størrelse

Når du skal vælge kondom, skal du både tænke over pasform og størrelse. Den rigtige størrelse er vigtig, hvis du vil være beskyttet, men samtidigt kunne mærke din partner bedst muligt.

Hvis kondomer er for små, vil de ikke være behagelige at have på; de kan stramme og tage livet af din erektion. Et for stort kondom er heller ikke hensigtsmæssigt, for det kan glide af under samleje – og derfor ikke sikkert.

Du kan måle omkreds af penis og bruge det som udgangspunkt, når du går gennem dine mange muligheder. Det sikrer, du får den bedste pasform for optimal beskyttelse og nydelse.

Design og stimulering

Apoteket kondomer kommer i mange udgaver fra det helt lige og tynde latexkondom til det overraskende kondom med både smag, duft og teksturer. Du kan overveje, om du foretrækker det simple, eller om der gerne må være ekstra riller og andet, der kan give nye oplevelser.

Riller og knopper kan være stimulerende for både dig og din partner, mens smag og duft kan pirre sanserne. Du kan dog også gå med et kølende kondom, hvis du vil sænke tempoet og holde udløsningen tilbage. Valget er dit.