Har du aldrig fået en orgasme? Læs hvordan du gør lige her

Gå tilbage til bloggen
Udgivet den 09 september, 2021

Mange kvinder har problemer med at opnå orgasme; nogen kun, når du forsøger sig med en partner, andre har også, når de forsøger sig på egen hånd. Det er et problem, der kan forårsage utroligt mange personlige problemer, da man føler, at der er noget galt med en som kvinde, men det kan også forårsage irritation i forholdet fra begge parters side, da manden selvfølgelig gerne vil give kvinden en god følelse og en god afslutning på noget intimt, der kun er mellem de to.

Hvis du aldrig har fået en orgasme - hverken alene eller med en partner - så kan du blot læse mere her. Her gennemgår vi nogle tips og tricks, som du kan forsøge dig med, så du også kan opnå nydelse til helt nye højder.

Det er helt normalt!

At kvinder føler sig forkerte, fordi de ikke kan få en orgasme, er noget, der skal skaffes helt af vejen. Det er på ingen måde kvindens skyld, og det er faktisk mere normalt, end du måske lige går og tror. Der er undersøgelser der viser, at ⅓ af kvinder aldrig oplever orgasme. 
En anden tredjedel kan kun opnå orgasme med sig selv og den sidste tredjedel har så skudt papegøjen og oplever både orgasmer alene og sammen med deres partner.
Derudover så hænger kvinders evne til orgasmer desværre sammen deres psyke og mentale tilstand, så derfor er der faktisk også rigtigt mange kvinder, der oplever, at de i perioder ikke kan få orgasme, hvis de for eksempel er stressede.
Derfor er der altså absolut intet galt i ikke at kunne få en orgasme, uanset hvor frustrerende det kan være!

Hvad kan være årsagen?

Der kan være flere årsager til, at du ikke kan få orgasme. Hvis det altid har været sådan, og din klitoris måske føles en smule følelsesløs, så er det simpelthen en tur til lægen, der skal til. Det kan nemlig være, at du har mere forhud end mange andre, og dermed vil den være en smule mere ufølsom.
Hvis du er på p-piller, så kan det også spille ind. Her handler det om at tænke tilbage på tiden før - hvilket også kan være svært nok, da flere og flere kommer tidligere og tidligere på p-piller - og mærk efter, om det måske kunne spille ind. I så fald er der mange andre former for prævention.
Tænk også over, hvordan du har det mentalt, og hvis du er meget stresset, så er der for eksempel forskellige urter, som du kan putte i te og drikke. Det kan både give et større sex-drive, men det kan også hjælpe dig med at opnå orgasme, hvis du drikker den inden du eller I går i soveværelset.

Hvad kan du gøre?

Hvis det ikke er en af disse tre ting, der går ind og påvirker din evne til at få en orgasme, så kan du også “lære” dig selv at få orgasme. Det vil være en helt fantastisk proces at gå igennem, og du vil faktisk også opleve et øget selvværd undervejs. Det handler nemlig om at sætte stemningen i soveværelset og lære din krop at kende. Det kan du gøre med dine hænder, men du kan også investere i et sexlegetøj. Særligt en vibrator vil kunne gøre underværker for dig, og du vil kunne finde en masse vejledninger på nettet, der hjælper dig på vej. Det kan være en stor hjælp for mange, hvis de ikke ved, hvor de skal begynde. Når så du kender dig selv, kan du hjælpe din partner med også at lære dig at kende.