Hvorfor vælge kondomer med smag?

Gå tilbage til bloggen
Udgivet den 26 september, 2021

Mange par når et punkt i deres sexliv, hvor det begynder at være kedeligt. De ved ikke rigtigt, hvad de skal gøre for at gøre sexlivet mere interessant, og så begynder der er opstå små irritationer i forbindelse med det. Det er en skam. Prøv i stedet noget helt nyt og noget sjovt. Humor kommer du langt med, og kondomer med smag er ret humoristiske. Sæt smag på intimiteten med kondomer med smag, og gør det lidt ekstra sjovt at bevæge jer ind i soveværelset - med mange af pakkerne får I forskellige smage, så to dage ikke bliver ens!

Kondomer har udviklet sig meget i løbet af de seneste år, men de to primære områder har været i forbindelse med kondomets tekstur og så med smag.

Teksturen kan gøre rigtigt meget for kvindens oplevelse, da en nubret overflade typisk vil stimulere hende mere. Smagen derimod kan gøre meget for begge parter. Så hvorfor ikke kaste sig ud i det?

Hvis du vil vide, hvorfor du bør vælge kondomer med smag, så læs blot videre lige her.

Duft og smag godt hver gang!

Et kondom med smag får dig til at dufte godt og det får dig til at smage godt. Det giver næsten sig selv. Men fordi du typisk vil få en pakke med så mange forskellige smage, så vil det også skabe variation i jeres sexliv - og hvis ikke I vælger denne type kondom hver gang, så vil det jo også altid være noget særligt, når I så kaster jer ud i det.

Kondomer med smag skaber stemning

Så snart du bringer noget sødt med ind i soveværelset, så vil det skabe en helt anden stemning - hvorfor tror du, at duftlys er så populære i soveværelset?

Lugten af latex er bare ikke særligt sexet, og derfor vil I altså opleve, at begge jeres sexlyst højnes, hvis nu I vælger en model, der spreder en duft af jordbær i stedet for.

Kondomer med smag skaber også en mindre formel stemning. For lad os være ærlige, det er et sjovt koncept, og det er ikke noget, der ses hver dag. Når I griner lidt i soveværelset, så vil stemningen automatisk være mere afslappet, og jo mere afslappede I er med hinanden, jo bedre sex vil I også få.

En bedre oplevelse med oralsex

Det er ikke alle, der synes, at oralsex er lige fedt. Nogle synes ikke, at de får noget ud af at give det, andre synes, det er ulækkert, og nogle helt tredje synes simpelthen, at det smager dårligt. Det sidste kan vi gøre noget ved! 

Når du vælger et kondom med smag, så smager det jo sjovt nok af noget andet end din penis. Hvis din partner ikke vil give oralsex, fordi det smager dårligt, så hør, om dette kunne være en mulighed.

Hvis ikke det er en mulighed, så husk dog stadig at respektere et nej. Der er mange andre måder, hvorpå I kan tilfredsstille hinanden, og der er ingen grund til at presse nogen ud i en situation, hvor de ikke er komfortable.