Køb dine kondomer uden glidecreme online hos Kondomaten

Gå tilbage til bloggen
Udgivet den 22 september, 2021

Når man køber kondomer, er det som regel med glidecreme. Men der er forskellige årsager til, at nogle foretrækker deres kondomer uden creme. Er det noget, du kan relatere til, bør du bestemt læse med her. Du kan nemlig sagtens købe kondomer uden creme, så du har det, der passer dine behov.

3 grunde til at købe kondomer uden creme

Kondomer uden creme lyder mærkeligt for nogle, men for andre er det rigtig vigtigt. Her er tre grunde til at købe kondomer uden creme hos Kondomaten:

  • Kondomer uden creme er geniale, hvis du eller din partner ikke kan tåle det
  • De fungerer lige så godt som ethvert andet kondom
  • Kondomer uden creme er gode til dem, der ikke kan lide konsistensen under oralsex

At købe kondomer uden creme er altså en ganske fornuftig ting, hvis du eller din partner har behovet. Dog er det typisk nemmest at købe dem online, hvor udvalget er større. 

Du kan købe din egen glidecreme, hvis du søger en bestemt slags

Hvis du har specifikke præferencer, kan du sagtens købe din egen glidecreme, som du selv kan påføre kondomet. Det er rigtig smart, hvis du ikke kan tåle bestemte former for glidecreme eller bare har nogle præferencer, du ikke vil gå på kompromis med. Det er altså en rigtig fin løsning, mange vælger at benytte sig af. Hverken kondomer eller glidecreme er ikke noget, der koster det helt store, så det er ganske overkommeligt.

Når du benytter kondomer uden creme, kan det være nødvendigt med forspil. Det kan nemlig kompensere for den glidecreme, der er i mange kondomer - og sex skal være rart og føles godt, hvorfor det lige kan kræve et par minutters forspil. Så kondomer uden creme er altså mest optimale at bruge sammen med en fast partner, og ikke en, du lige har mødt. 

Køb dine kondomer uden creme online hos Kondomaten

Vil du købe denne slags kondomer, er det ganske nemt hos Kondomaten. Det er bare at læse lidt om kondomet, og så ellers i den virtuelle indkøbskurv med varen. Nemmere bliver det ikke. Som tidligere nævnt, er udvalget af kondomer størst online. Dette gælder bestemt også kondomer uden creme. Dem, du køber i supermarkedet, er typisk et standard kondom, der indeholder glidecreme. 

Når du søger et kondom uden creme, er du naturligvis nødt til at læse lidt om kondomet. Det er der mange, der finder akavet at gøre i en almindelig butik. Især i et supermarked, hvor de typisk ligger helt oppe ved kassen. Så er det nemmere at holde sig til online handel, hvor du kan sidde i fred og ro derhjemme. Her kan du også købe glidecreme med, hvis det er noget, du har brug for. Det er altså at slå to fluer med ét smæk.