Læs om de billige kondomer på markedet

Gå tilbage til bloggen
Udgivet den 31 maj, 2023

Når man har sex, er det vigtigt, at man bruger beskyttelse. Vi lever heldigvis stadig i et land, hvor abort ikke er ulovligt. Men når det så er sagt, er det de færreste, der synes, det er rart at skulle tage så dramatisk en beslutning. For det er det for de fleste at tage livet af en lille celle, der skal til at blive et barn. Der er billige kondomer på markedet. Vi vil her lave en oversigt over de, man kan få.

Durex Invisible ekstra tynd kondom 12 stk.

Man kan eksempelvis få 12 ekstra tynde kondomer fra Durex for 189 kroner. Fordelen ved kondomerne fra Durex er, at de giver dig en større nydelse under sex, fordi de er så tynde. Til trods for, at kondomet er tyndt, er det stadig kondomer, der oser af kvalitet. Kondomerne har både glidecreme og reservoir, hvilket øger fornøjelsen. Med 12 kondomer får du kondomer til billige penge, hvor ét styk koster 15,75 kroner. Det er en pris, der er i særklasse, når man tænker på kvaliteten og nydelsen, der følger med.

Durex Natural Feeling Allergivenligt kondom 10 stk.

Kondomer, der er latexfri, og som er allergivenlige. De er helt naturlige i følelsen, hvilket øger nydelsesfølelsen. Kondomerne er lavet af syntetisk polvisopren, og det gør, at kondomet er velegnet til de, der lider af latexallergi. Kondomerne fra Durex passer de fleste mænd, og der er reservoir og glidecreme i dem. Der er 10 kondomer i pakken. Det giver kondomerne en pris pr kondom på 12,9 kroner, hvilket er i høj klasse rent prismæssigt.

Secura Big Boy XL Kondom 12 stk.

Det er de særligt billige kondomer, som kun koster 49 kroner for samtlige kondomer. Det giver en stykpris på sølle 4,083 kroner. Kondomerne fra Secura er ekstra store og med reservoir og fugtighedslag. Længden på kondomerne er 19,5 centimeter.

De har en naturlig følelse under brug, som gør, at nydelsen er ekstra stor. Det er kondomer, der sidder godt og stramt om penis. De er fyldt med kvalitet og kan klare selv den mest intense form for sex.

Secura Big Boy XL Kondom 24 stk.

Det er kondomer, der på samme made er enormt billige og kun koster 89 kroner. Det giver en stykpris på kun 3,7 kroner. Kondomerne er 19,5 centimeter lange og er med reservoir og fugtighedslag på silikonebasis. Når du bruger kondomerne fra Secura, føles det dejligt og rart. Det betyder, at nydelsen er særligt stor. Kondomerne er kvalitetsfyldte og kan klare den mest passionerede form for sex.

Secura Original Kondom 12 stk.

Der er 12 kondomer i pakken, som koster 49 kroner. Det er et kondom, der har en stykpris på blot 4 kroner. Det er kondomer, som er transparente. Det gør nydelsen større for særligt kvinden, der kan se penis under hele penetreringsprocessen.

Secura Original Kondom 24 stk.

Der hører 24 kondomer med i pakken fra Secura. Det giver en stykpris på 3,2 kroner. De er transparente og er lækre at bruge.