Udnyt dit G-punkt, mand

Gå tilbage til bloggen
Udgivet den 02 september, 2021

Gæsteindlæg af sexolog Christina Tatarczuk

 

Sidst jeg holdt foredrag for en gruppe mænd, spurgte jeg, hvor mange der havde prøvet at få en finger i numsen. Først blev der helt helt stille. Så blev der grinet. Enkelte kom med jokes, og så opstod der ellers en både interessant og seriøs samtale om mandens G-punkt og hans anale potentiale. Flere mænd fortalte, at de faktisk var erfarne  på dette punkt og kun kunne give mig ret i, at det ikke er noget, mænd bør snyde sig selv for at opleve. En finger i numsen kan gøre sex-oplevelsen meget vildere og ekstatisk.

 

Mandens prostata er mandens G-punkt, kirtlen sidder ca en fingerlængde oppe i mandens endetarm og er på størrelse med en lille kastanje. Massage af kirtlen er mest effektivt ved hjælp af en finger eller en prostatastimulator som fx Aneros. Men man kan også stimulere prostata udefra ved at massere det bløde punkt i mellemkødet mellem pungen og anus.

 

Selvom nogle mænd får voldsom modstand, når emnet falder på anal stimulation eller på prostatamassage, så mener jeg, at der er al mulig grund til at tale om det. Der ligger en, for mange mænd, uopdaget skat netop her. Orgasmerne bliver ganske enkelt dybere og længere - og nydelsen undervejs er også større.

 

Uanset om man går direkte efter stimulation af prostata, så er det også værd at huske på, at anus er en enorm erogen zone i sig selv, også for mænd. Man kan derfor vælge at starte legen med det anale potentiale ved at lade partneren røre eller slikke udenpå anus – alt efter hvor vovet man er, og hvor grænsen går.  God hygiejne fuldender selvfølgelig oplevelsen og gør, at det er nemmere at slappe af, når vi leger med hinanden på denne måde.

 

Kh Christina

 

Skrevet af Sexolog, Christina - Happylife.dk

Sexolog Christina Tatarczuk

Relaterede produkter: