Fingersex

Fingersex kan både være, når du giver dig selv finger og onanerer på denne måde, men det kan også være, når du får finger af en partner. Her giver din partner dig en orgasme ved at kæle for og stimulere din klitoris og skede.

Er du ikke bekendt med begrebet fingersex eller det at få finger, så kan du læse mere lige her, om alt det, der hører ind under dette emne.

Er fingersex sex?

Mange betragter ikke det at give finger som rigtig sex, men som navnet – fingersex – antyder, så er det altså rigtig sex, og det giver også både samme følelse og kropslige reaktion, som du får ved samleje.

Hvordan giver du hende finger?

Når du selv giver dig finger, så handler det blot om at mærke sig frem og eksperimentere indtil du finder det, der føles bedst for dig. Hvis du til gengæld skal give en kvinde finger, så handler det om at få hende til at være komfortabel og opnå nydelse. Og den, der bedst ved, hvordan hun kommer dertil, er hende selv. Derfor er kommunikation altså vigtigt.

Prøv dig frem med erfaring

Hvis du også er en kvinde, så kan du prøve dig frem med nogle af de ting som du godt selv kan lide, men husk at alle kvinder er forskellige, så derfor er det ikke sikkert, at I kan lide de samme ting. Hvis du er en mand, så prøv dig frem med forskellige metoder som andre kvinder, du har været sammen med, har kunne lide. Her gælder samme råd dog, og det er vigtigt, at du er åben over for rettelser, og ikke blot siger: Det kunne den sidste jeg var sammen med altså godt lide. Det gør måske mindre ondt på din ære, men det er ikke særligt produktivt i forhold til at finde frem til det som hende du ligger med nu, godt kan lide.

Lad hende vise det

En god måde at sikre dig, at du giver hende fingersex på en måde, hun godt kan lide, er ved at lade hende vise dig hvordan. Det kan faktisk også være rigtig frækt.

Når først hun har vist dig, hvad hun godt kan lide, er du langt bedre rustet næste gang, du skal give hende finger.

Stop aldrig med at eksperimentere

Selvom hun har vist dig, hvad hun godt kan lide, så stop aldrig med at eksperimentere. Hvis du gør det, så kommer hun måske hver gang, men det bliver også den samme oplevelse, og der vil ikke være nogle overraskende elementer i det. Jo mere du kan overraske hende – og jo mere hun kan overraske dig – jo bedre vil jeres sexliv også være. Og måske finder du frem til nogle ting som hun aldrig havde tænkt på, hun kunne lide.

Stimulér hendes klitoris

Selvom det kaldes fingersex og nogle gange ”fingerbanging” så betyder det altså ikke, at du behøver at lave præcis samme bevægelse som du gør med din penis. Faktisk bør fingersex være mere kælende, og din chance for succes er væsentligt større, hvis du også kæler for kvindens klitoris.

Mange kvinder har svært ved at opnå orgasme igennem penetrering, og derfor er det oplagt at kæle for både klitoris og skede, nu hvor du har nem adgang til det.