Glidecreme til analsex

Find det rigtige glidecreme til analsex

Mange par nyder analsex. Men modsat almindelig sex, kræver det noget ekstra. Anus producerer nemlig ikke naturlig smørelse, hvorfor der altså er brug for glidecreme til analsex. Heldigvis er det ganske nemt at få fat i det, du har brug for. Det er nemlig bare med at bestille den glidecreme, der lyder som noget for dig.

Her er 3 grunde til at bruge glidecreme til analsex

Det er vigtigt at passe på sig selv under sex. Det indebærer bl.a. at sørge for, at man kan have sikker sex uden at komme til skade eller på andre måder opleve smerte. Det kan glidecreme til analsex hjælpe dig med. Her er tre grunde til at prøve denne form for glidecreme fra Kondomaten:

  • Glidecreme til analsex gør hele oplevelsen mere behagelig for begge parter
  • Glidecreme føles behageligt
  • Det gør analsex meget nemmere, når man bruger glidecreme

Det er altså mange fordele, du får, når du køber noget så simpelt som glidecreme. Så det er bare med at finde den rigtige glidecreme hos Kondomaten.

Glidecreme til analsex gør en kæmpe forskel

Rigtig mange par holder af at prøve nye ting. Derfor er analsex noget, mange par afprøver. Men når man er vant til almindelig sex, skal man huske, at der altså er stor forskel. Her er du nødt til at benytte dig af en glidecreme til analsex. Ellers kan det blive ganske ubehageligt både som mand og kvinde. Modstanden giver nemlig smerte for begge parter. Lidt opvarmning samt glidecreme gør underværker. Det er bare med at finde den rigtige glidecreme til jeres behov.

I starten vil du nok opleve, at analsex føles ubehageligt eller mærkeligt. Men rigtig mange par bliver glade for det, når de har øvet sig lidt. Det er nemlig en anderledes oplevelse og en helt ny måde at blive stimuleret på - og det er nemlig det, så mange holder af: at prøve noget helt nyt sammen med sin partner.

Benyt rigeligt med glidecreme til at starte med

Når I begynder at eksperimentere med analsex, er det vigtigt, at I bruger rigeligt med glidecreme. Det sørger nemlig for, at det går endnu bedre. Efter et par gange kan I nok godt bruge lidt mindre creme, og muligvis komme hurtigere i gang. Men opvarmning er dog altid vigtigt – for det skal ikke være ubehageligt. Så det er bare med at have en glidecreme til analsex stående klar, til når I får lyst til det.

Hvis I ikke er vant til glidecreme, vil I hurtigt opdage, at det faktisk føles rart at bruge det. Rigtig mange oplever nemlig, at det giver en rar fornemmelse for begge parter. Det er skønt, for så får man ekstra meget ud af det. Så det er bare med at give glidecreme en chance. Du vil nemlig blive overrasket over hvor godt, det fungerer. Er du interesseret, kan du bestille så meget, du vil hos Kondomaten. Det er bare med at finde noget, der passer til dig og din partners behov.