Kung kondomer

Prøv KUNG Kondomer, hvis du søger den rigtige størrelse

Det virker umiddelbart meget ligetil, når det kommer til kondomer. Det handler jo blot om at påføre det inden sex. Dog er det ikke helt så nemt i praksis. For det er ikke hvilket som helst kondom, der passer dig. Det handler nemlig både om størrelse og præferencer.

Derfor er KUNG kondomer et godt bud på et kondom

Er du oppe i de store størrelser, er KUNG et rigtig godt valg af kondom. Nogle har brug for store størrelser af naturlige årsager, mens andre foretrækker det grundet følelsen. Her er nogle gode grunde til at prøve KUNG Kondomer:

  • KUNG Kondomer fås i forskellige størrelser
  • De fås helt op til 69 mm i bredden, hvilket er noget af det største, du finder
  • KUNG Kondomer fås til en billig pris, hvilket altid er rart
  • Kondomerne er holdbare på trods af, at de er forholdsvist tynde

Det er altså bare med at prøve disse kondomer, hvis det lyder som noget for dig. Det er der nemlig mange andre, der har gjort uden at fortryde det.

KUNG Original Kondom fås med ekstra glidecreme

Når du bruger kondomer, er glidecreme vigtig. Det gør hele akten nemmere og mere behagelig, men det sørger også for, at kondomet holder mere. For kondomet møder nemlig ikke lige så meget modstand, når der er nok glidecreme. Det er naturligvis meget vigtigt, da kondomet jo skal holde. Et kondom er trods alt prævention, hvorfor det skal fungere.

Det er ekstra betryggende at vide, at et kondom kan holde til en del. For så kan du nemlig fokusere på at nyde det med din partner. Og det er netop det, sex handler om. Det skal være rart og intimt. Så KUNG Kondomer kan bestemt anbefales, hvis du søger den slags kondom. Det er bare lige med at finde det perfekte kondom, som passer netop dig.