Mister Size kondomer

Mister Size Kondomer er et nyt frisk mærke med Engelske rødder. De går op i god pasform, høj kvalitet og ikke mindst at du får en oplevelse som var det uden.

Derfor har de lavet hele 7 fuldstændig ens kondomer der alle er af transparent latex. Ydermere er de dejlig tynde så du kan mærke alting. Der er tilført lidt glidecreme for at sikre nydelsen og alting kør' godt. Og sidst men ikke mindst et reservoir på toppen så der er plads til når du skal skyde din ladning af. 

Men hvad er forskellen på de 7 så? Det er ene og alene 3 ting:

  • Længden
  • Bredden
  • Tykkelsen

De har nemlig lavet fra kategorien små kondomer til ekstra store kondomer.

 

Alle kondomerne fra Mister Size er naturligvis Dermatologisk testet

 

De er faktisk så nørdet omkring deres produkt at de har lavet en app du kan downloade der hjælper dig med finde den helt rigtige størrelse, derudover også et stykke papir du kan printe og finde din størrelse.

 

Stort udvalg af MisterSize kondomer

Sex er en sjov ting, når man har en partner. Nogle dage når man flere omgange, andre dage slet ingen. Nogle gange kan der gå en uge uden sex, andre gange ikke engang to timer. Så du ved aldrig helt, hvornår lysten lige er der. Derfor er det med at have rigeligt med kondomer på lager – bare for en sikkerheds skyld. For det er godt nok upraktisk, hvis begge parter har lyst, og I er løbet tør for kondomer.

Rigtig mange bruger Mister Size kondomer, da de har størrelser, der passer de fleste – og vi udbyder naturligvis hele udvalget fra Mister Size på vores side.

Mister Size kondomer har, som navnet indikerer, store størrelser

Hvis du har brug for et af de større kondomer, er Mister Size kondomer muligvis noget for dig. De fås nemlig helt op til 220 mm i længden og 69 mm i bredden. Det svarer til 22 centimeter i længden, hvilket er en hel del. Det kan være rigtig rart, når du endelig finder et kondom, der er den rigtige størrelse. Om det så er 160 eller 220 mm, er underordnet. Bare det passer til dine mål. Der er forskel på alle, hvorfor det gælder om at finde netop det, der passer dig.

Når du har den rigtige størrelse, er det bare med at bestille en masse. Hvert fald hvis du ved, at du får dem brugt. De kan naturligvis ikke holde for evigt, men de forsvinder også hurtigt, når man har en partner. Især hvis man ofte har lyst til hinanden og samtidig gerne vil have sikker sex. Så kan en pakke med 10 Mister Size kondomer hurtigt få ben at gå på.

Køb eventuelt flere forskellige størrelser af Mister Size kondomer til at starte med

Kender du ikke helt din størrelse? Så er det en god idé at købe flere forskellige. For én ting er længden, som kan være lidt nemmere at se sig ud af. En anden ting er bredden. Kondomet skal passe i forhold til begge mål, hvilket godt kan være en udfordring. Derfor er det rigtig smart, hvis du prøver at købe lidt forskelligt. Heldigvis er det muligt med Mister Size kondomer, som fås i en hel del størrelser.  

Ved du, at du skal bruge et kondom, der er 220 mm i længden, men er du i tvivl om bredden? Så kan du for eksempel prøve at bestille to pakker – én, der er 64 mm og en anden, der er 69 mm. Det samme gælder kondomer, der er 160 mm i længden. De fås både med 47 og 49 mm i bredden. Så der er altså masser af forskellige muligheder. Det er rigtig rart, hvis du søger et kondom, der passer perfekt.

Hvorfor er størrelsen på kondomet så vigtig?

Når du bruger et kondom, er det naturligvis for at have sikker sex. Derfor er det vigtigt, at kondomet passer perfekt. For det skal sidde ordentligt. Man kan tænke på det lidt ligesom en cykelhjelm. Er hjelmen for stor, når den at falde af, inden du rammer jorden, når du styrter. Det samme kan ske med et kondom, der er for stort. Det glider stille og roligt af, og pludselig har man ubeskyttet sex, måske uden overhovedet at bemærke det.

Er kondomet for småt, føles det ikke særlig rart. Samtidig er der en mulighed for, at det ikke holder. Så netop derfor er det med at finde noget, der passer. Derfor er Mister Size kondomer populære. De forskellige størrelser samt gode kvalitet giver tilfredse kunder. Og det er rigtig vigtigt, for så kan du have beskyttet sex uden bekymringer.