69'eren

69’eren er en velkendt stilling, der er en ren drengedrøm - og faktisk også en drøm for nogle piger. Mange har den på sin bucketliste over sexstillinger, og der er også mange, der får utroligt meget glæde ud af den.

69’eren var sidst populær i 90’erne, hvor den virkelige havde sit peak. Dengang var den mere ny og måske blev den også betragtet som en smule for vild. I dag er det mere normalt, men stadig en stilling, der træder ud over grænserne modsat for eksempel missionæren.

Sådan gør I

Selvom 69’eren betragtes som en “vild” sexoplevelse, så er den faktisk utroligt nem og lige til. I skal blot lade den, der vejer mest, lægge sig nederst, og så placerer den mindste sig ovenpå så underliv og ansigter er ud for hinanden. Hvis det føles anstrengt på nogen måde, så brug gerne puder til at gøre stillingen mere komfortabel for alle parter.

Et alternativ er en 69’er, hvor I ligger på siden. Det kan være mere komfortabelt for nogen, da man kan risikere, at den, der ligger nederst ellers bliver mast; dog er det noget, der er helt op til det enkelte par.

Derfor bør I kaster jer ud i 69’eren

Mange føler ikke, at 69’eren er den helt rigtige stilling, når først de har prøvet den - så er den blot krydset af. Men der er faktisk flere gode grunde til, hvorfor du bør blive ved med at benytte dig af netop denne stilling - også når du ikke længere skal imponere din partner med alle de vilde ting, som du er klar på at kaste dig ud i.

Omfavn kreativiteten og spontaniteten

Først og fremmest så føles stillingen både spontan og utroligt kreativ. Det er de færreste, der går ind til et samleje og forventer en 69’er, og dermed kan det hurtigt give et friskt pust til oplevelsen - især hvis jeres sexliv er blevet lidt ensartet.

Det er nemlig en fræk oplevelse, selvom der er mange, der måske finder tanken om stillingen en smule akavet, og derfor viger lidt tilbage. Hvis du er komfortabel med din partner, så er der dog ingen grund til dette. Når først I er kommet i gang og væskerne flyder, så vil der ikke være den mindste smule akavethed ved det.

Hold pauser

Derudover så kan I krydre lidt ekstra på oplevelsen ved at lade det være en lang seance. I behøver ikke at stimulere jeres partner hele tiden, og I kan med fordel skiftes til at komme. Når orgasmen kommer rullende, kan du med fordel tage en pause og virkelig nyde følelsen.

Brug hænderne

Sidst, men ikke mindst, så er det vigtigt, at I ikke er bange for at bruge hænderne også. Det er ikke kun tungen, der skal gøre arbejdet. Betragt det som helt almindelig oral sex - her ville hænderne også hjælpe til. På den måde er I garanteret en helt fantastisk oplevelse i ny og næ, når forholdet lige trænger til det sidste.