Doggystyle

Doggystyle er en genial sexstilling, som mange elsker - og det er med god grund. Det er nemlig den perfekte cocktail af drengedrøm og kvindelig orgasme, som det kun er de færreste stillinger, der opnår at blive kendt som.

Doggystyle foregår ved, at kvinden lægger sig ned på alle fire - enten ved at støtte på hænderne eller albuerne, alt efter hvad hun finder mest komfortabelt - og manden placerer sig bagved. Han kan enten være “oprejst” - det vil sige på knæene - eller læne sig ind over kvinden. Et pro tip for kvinden er, at jo længere ned hun bøjer sig, jo dybere ind i hende kan manden trænge.

Derfor er det fedt for kvinden

Det er ikke alle stillinger, der gør kvinden lige godt. Nogle af dem deltager kvinder kun i, fordi manden er stor fan. Dog er dette ikke tilfældet med doggystyle. I doggystyle kan manden nemlig trænge dybt ind i kvinden, så han stimulerer g-punktet, og han har rig mulighed for at kærtegne hele kvindekroppen og nyde alle dens herlige former - det inkluderer også klitoris, så kvinden vil have nemmere ved at nå i mål sammen med manden.

Derfor går manden gerne med på legen

Der er flere grunde til, at mænd elsker doggystyle.

Der er selvfølgelig først og fremmest det dyriske element i at tage kvinden bagfra, men derudover er de også i fuld kontrol uden at det kræver forfærdeligt mange kræfter af dem. De kan støde ind i kvinden så hårdt, som de har lyst til, men de slipper for at anstrenge sig og bruge energi på at holde sig oppe, som de for eksempel ville skulle i en missionærstilling.

Og så bliver der også kærtegnet for samtlige af deres ædle dele ved denne stilling, hvorfor det kort sagt er en win-win for begge parter.

Sådan gør du doggystyle endnu bedre

Doggystyle er en herlig stilling i sig selv for begge parter, men der er faktisk måder, hvorpå du kan gøre den endnu bedre. Den ekstra nydelse ligger nemlig i detaljerne. Husk dog at afklare med din partner, hvad I er med på, og hvad der er et no-go.

Hvis din partner er med på det, så kan I nemlig forsøge jer med et lille klap bagi efterfulgt af en lille massage. Det behøver hverken at være hårdt eller gå over i spanking, men en gang imellem kan et lille klap gøre underværker.

I kan også forsøge jer med at skabe ekstra friktion ved at kvinden krydser benene over hinanden. Det kæler lidt ekstra for hans lem, og det giver en mere intens følelse for begge parter.

Et sexlegetøj er også altid en god idé, og doggystyle er en af de helt oplagte stillinger, hvor det kan inkorporeres. Her har manden nemlig fri mulighed for at tease sin partner og gøre brug af alle de feje tricks, men han kan også bare gøre hendes orgasme ekstra omfattende, hvilket selvfølgelig er helt fantastisk for hende.

Hvis manden for eksempel læner sig ned over kvinden, kan han nemt få adgang til klitoris, men han kan også forkæle bagsiden af kvinden alt afhængig af hendes præferencer